uncla Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ankara'da oturuyorumda kulaklık alacağım philips ve panasonic olabilir marka olarak,atakule ve karum harici orjinal kulaklık satan kızılay'da fln bildiğiniz makul yerler varmı fiyat olarak ? kusura bakmayın alakasız bi yere açtım konuyu :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 izmir caddesindeki sony yetkili bayilere bak :) ben almıştım zamanında :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sony'ninde fiyatlar çok yüksek oluyor daha makul panasonic fln olsa daha iyi olur[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 up![signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 necatibeyde bir yer vardı tam hatırlayamıyorum,sony mağazasıydı. ama kesin birşey demiyim.oraya gitmeyeli 2 yıl oldu desem yalan olmaz :-p sonra gençlik caddesinde,anıttepe lisesine(ahhh benim lisemdi) dönmeden ordada sony vardı(ama orayada yaklışık 4 yıldır gitmiyorum :-D[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 En saglam Phılıps tır şaşma bu markadan derım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar