The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Herkeze merhaba Simdi bu bayadir aklimi kurcaliyan birseydi. Her daim A4 kagida yeni birseyler cizip scan ettiren bir kisi oldugumdan + baya nemli bir ulkede oldugumdan kagitlar ya cizim sirasinda yada artik birsekilde nem kapip dalgali dalgali oluyorlar Bunlar ciplak goze pek carpmazken scan ettrmeye yeltenince baya belli ediyor kendilerini.. Neyse ben baya cektim bu olaydan ama sonunda dedim ya ben bir brightness /Contrass la oynuyim Ps de ve gercektende sadece cizgilerle veyaz kagidi on plana ckarabildim ne golge kaldi nebirsey Fakat simdi cizgiler guzel gozukuyor hos gozukuyor lakin bakiyorumda yanlarinda bole yesil/sari/kirmizi/ (hani sanki fazla sharp atmisim gibi) noktalar var cizgilerin.. Bunlari nasil onluyebilirim?[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aynı sorunu pek cok kişi yaşıyor. yapman gerekenler şunlar fakat sadece siyah beyaz resimler için gecerli bu metod ben bunu uyguluyorum 1.yüksep dpi ile scan et resimleri. 2.o küçük mavi yeşil sarı noktaları yok etmek için resmi siyahbeyaz hale getir. 3.resmin level ın 1 den aşa indir 0,7 gibi. bunla kaybolan taramaları bi nebze göze getirebilirsin. tabiki sonuç asla kagıttaki gibi olmıycaktır.ii bi para bayılıp deli bi scanner alman gerekir. ki ben onu yapcagıma wacom tablet almaya ugraşıyorum. :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Shape denedinmi?[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 wacom pad çizip scanlemeye bir alternatif değildir. tecrübe konuşuyor :) çizgiler scanlenir. resim grayscale'e alınır image>mode dan sonra rgb ye tekrar. sonra da brightness contrasttan halledilir. en basit yöntem budur.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 siyah beyazsa ve grileri pekde onemsemiyorsan contrastır en guzel cozum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: horacegoesskiing, 09 Kasım 2004 18:04 tarihinde demiş ki: wacom pad çizip scanlemeye bir alternatif değildir. tecrübe konuşuyor :) çizgiler scanlenir. resim grayscale'e alınır image>mode dan sonra rgb ye tekrar. sonra da brightness contrasttan halledilir. en basit yöntem budur. Ulan dogru grayscale... :D ehy be nasil unuttum :D saolun beyler cozdum problemi[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 çok belirli yani kalemi baya harass kullanmadığım resimlerde scan edince baya silik oluyor, ps de düzeltince de izler kalıyor..eraser ile falan düzeltiyorum mis gibi oluyor da biraz uğraştırıyor var mıdır bi yolu 5 dakika da olsa zamandan kazanç kazançtır hehe[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 örnek koyalım deneyelim. hep örnek koyalım mümkün olduunca...[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: horacegoesskiing, 09 Kasım 2004 18:04 tarihinde demiş ki: wacom pad çizip scanlemeye bir alternatif değildir. tecrübe konuşuyor :) onu bi alternatif olarak söylemedim zaten horace. scanle faln uraşmaktansa alıcam tableti manasına geliyor. :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ehu peki. yannız ben de diyorum ki hem tablet hem de scanner lazım.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 E-5 e cıkıcam zaten yakında.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 para getirmiyo o.. ..sorma.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 (puahaahah)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar