STY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Kullanan var mı ? 10mbps bağlantı var en fazla 2mbps'de stream ediyor maçları. normal olarak görüntü kalitesi kötü oluyor. Firma biz tamamen kusursusuz problem sizde modunda hizmet veriyor. Allaha emanet bir diagnostic sayfaları var bağlantı hızımı stream ettiği hızden bile düşük gösteriyor. http://support.digiturkplay.com.tr/wizardTR/Diagnostic.aspx Uydunet kullanıpta benim bağlantı süper görüntü sağlam diyeniniz var mı? çok merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 2mbps stream ile görüntü gayet iyi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 150-200kb/s hızda streamden bahsediyorum... pek güzel olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 olması lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 zaten maksimum o civarda yayın, gayet hd oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hd yayın ile 1800kbps görüyordum ben geçen sene. 10mbit fiber var bu arada.200kbps bildiğin çamur gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 200kbps ≠ 200kb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 3mbit ile şu an aldığım yayın http://i.imgur.com/gjbXF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 @benjani abi o görüntü iyimi sence ? yazılar HD evet :( neyse beyler dijiturk webden maçlar max. 150-200kb/s arası stream oluyor. en azından uydunet(istanbul) için böyle..satın alırken göz önünde bulundurun uyarımı..bilsem satın almazdım sezonluk paket. bende sıkıntı yok hd izliyorum diyen varsa da mesaj atsın bilgimiz olsun moraller daha da bozulsun hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 print screen ile aldım capsi o yüzden bulanık hareketli görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hayır zaten netten maç izlerken, tv kalitesi beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 neden beklemeyelim ? adamlar hd kalitede stream hizmeti vaad ediyor (sözde). bende , servis sağlayıcıda veya dici tarafında bir problem var gibi sadece..hız düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 uydunet kullanıyorum, o kadar düşük olmuyo kalite. download var şu an, bitince bir screenshot koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 teşekkür ama ekran görüntüsüne gerek yok. networkx benzeri bir monitör (windowsun resource monitoründen de olur) ile ortalama ne kadar hızda stream ettiği bilgisi alsak daha iyi olur. ben 150-250kb/s arası dolanıyorum max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 androidli telefonda nasıl landscape izliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar