di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Selam, Ya baya cok sey istiyorum farkindayim ama ilk aklina gelen ben degilimdir. Simdi browser ustunden TV izliyorum bi yandan calisirken. Siteyi actim Chrome'da, browser tab'ini ayirdim ayri pencere olarak, bi sekilde always on top yaptim. Guzel oldu. Simdi yapmak istedigim iki sey daha var. 1 - Mumkunse boyle minimum border'i falan olan bir pencere haline getirmek ya da Prism tarzi bir sey kullanmak istiyorum. Prism de isimi gorurdu lakin CTRL + Scroll ile zoom in/out yapamiyorum. Player penceresi cok buyuk kaliyor. 2 - Istiyorum ki yine bir tool ile ayarlama yapayim, bu player penceresinin ustune geldigimde tamamen transparan olsun, arkasinda kalan alana pencere yokmus gibi tiklayabileyim, islem yapabileyim. Mouse'u o alandan cikarinca eski haline gelsin. Var midir boyle bi olay, hic denk gelmisliginiz var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yayını masaüstü arkaplanı olarak ayarlaman daha kolay olabilir. hatırlıyorum böyle bir şey ama bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ne kadar alakalı bilmiyorum ama rainmeter diye bi desktop customization toolu var, orada herhangi bir widgetın üstüne mouse ile gelince transparanlığı artsın azalsın diye ayarlayabiliyordun ve click trough yapabiliyordun. Fakat tv izletebilecek bir widget var mı onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar