Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioloji Deneyi ....

n0body

Öne çıkan mesajlar

Biolojiden dönem ödevi aldım... Şimdi sıkı bi deney yapmam gerekiomuş, ve yarına naapıcağımı sölemem gerekio... Paticikten sıkı fikirler çıkar dedim hadi gösterin kendinizi neler yapılabiliR?

Bu ciddi bi topictir, gerizekalı espiriler yapacak olanlar dışarı! Teşekkürler[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

heyvanlarda çiftleşme mevsimi,örümceklerde avlanma teknikleri,bide solucanların baş kısmı kesilirse(yaw orda bişey vardı sinirsistemi ile ilgili) hissetme duyguları kaybolurmu.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

Baba mantıklı şeyler söyleyin ya :)
Hayvan fln kestirtmeyin bana...
Solucan olayı da basit kaçıyor...
Belli bi hipotez bulup onu kanıtlamak için evde yapılabilcek bi kaç deney lzm işte...[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

Kurbağa kalbi üzerine atropin, adrenalin, potasyum gibi şeylerin etkileri. Çok süper bir deneydir. Robert sana ihtiyacın olan şeyleri sağlar heralde. Zaten atropin, adrenalin vs.. bütün problem, kurbağa edinmek zor olmaz. Düşünürsen detayları anlatırım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

lise 1 de pamuk da nohut çimlendirme olayını, su yerine sidik (çiş) le yapmıştım.öğretmen 5 vermişti...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

kalın bağırsağında k vitamini sentezleyen bakterileri dışarı çağır, kur bi çilingir sofrası; bak bakalım sarhoşken nasılmış sentezleri![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

belli bi konu yoktu
bioloji deneyi işte... olanaklar çok fazla...
bi lise 2 öğrencisi için sıkı bi deney lazım...

Bizim sınıftan bi tip mesela dövmenin zararlrını inceliomuş... nası yapacak merak ediyorum[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jjackal, 09 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
abi bi hemstır al sek cin içir sonra o sızar hocayada hemstır sızdı ondan deneyi yapamadım dersin yırtarsın

hayvan sever bır patı olarak sebnı sıddetle kınıyorum:D :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 09 Kasım 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
said:
jjackal, 09 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
abi bi hemstır al sek cin içir sonra o sızar hocayada hemstır sızdı ondan deneyi yapamadım dersin yırtarsın

hayvan sever bır patı olarak sebnı sıddetle kınıyorum:D :D :D
niye sen içerken senin haywanlarının canı çekmio mu saniosun istiyolar ama söyleemiolar sen demek ki haywanlarını tanımiosun yada onlara içkiyi yasakladın :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...