n0body Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Biolojiden dönem ödevi aldım... Şimdi sıkı bi deney yapmam gerekiomuş, ve yarına naapıcağımı sölemem gerekio... Paticikten sıkı fikirler çıkar dedim hadi gösterin kendinizi neler yapılabiliR? Bu ciddi bi topictir, gerizekalı espiriler yapacak olanlar dışarı! Teşekkürler[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kaç yaşıdnasın önce onu bir söylede ona göre birşeyler söyleyelim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Lise 2 (robert kolej)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kurbağayı kes. derisini yüz. organlarını ayır yıka temizle. hepsini kartona yapıştır altına işlevlerini yaz. mis gibi? :P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 heyvanlarda çiftleşme mevsimi,örümceklerde avlanma teknikleri,bide solucanların baş kısmı kesilirse(yaw orda bişey vardı sinirsistemi ile ilgili) hissetme duyguları kaybolurmu.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Baba mantıklı şeyler söyleyin ya :) Hayvan fln kestirtmeyin bana... Solucan olayı da basit kaçıyor... Belli bi hipotez bulup onu kanıtlamak için evde yapılabilcek bi kaç deney lzm işte...[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kurbağa kalbi üzerine atropin, adrenalin, potasyum gibi şeylerin etkileri. Çok süper bir deneydir. Robert sana ihtiyacın olan şeyleri sağlar heralde. Zaten atropin, adrenalin vs.. bütün problem, kurbağa edinmek zor olmaz. Düşünürsen detayları anlatırım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lise 1 de pamuk da nohut çimlendirme olayını, su yerine sidik (çiş) le yapmıştım.öğretmen 5 vermişti...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sidiğe niye çiş diye açıkladınki eheheh tavukların kafası kesilince koşmaya devam ederlermi?[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya 20 tane balık al 2 kapa ayır bırınce kaba yemek ver ıkıncısene verme sonuc; Yemek yemıyen balıklar yasıyamaz[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 2 tane kaplumbagayı al birisin soguk bi ortamda digerini sıcak bi ortamda gozle mutlaka bi fark olacaktır :) [Bu mesaj Limasol tarafından 09 Kasım 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Limasol, 09 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Olmak yada Olmamak ??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kalın bağırsağında k vitamini sentezleyen bakterileri dışarı çağır, kur bi çilingir sofrası; bak bakalım sarhoşken nasılmış sentezleri![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Alkol komasına giren homosapienslerin ertesi gün kalkmakta yaşayacakları zorluklar mesela. //Yarın geliyorsan görecez beraber.[signature][hline]I'm lunatic. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 Kasım 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underpants Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet denek sıkıntın olmayacak.[signature][hline]There's nothing serious in mortality; All is but toys; renown, and grace, is dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Underpants, 09 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki: Evet denek sıkıntın olmayacak. aboy cok hırcın bır patı....[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hala güzel bi öneri alamadım ya yardım :([signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Nasıl birşey istediğini yazmıyorsunki..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 belli bi konu yoktu bioloji deneyi işte... olanaklar çok fazla... bi lise 2 öğrencisi için sıkı bi deney lazım... Bizim sınıftan bi tip mesela dövmenin zararlrını inceliomuş... nası yapacak merak ediyorum[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 abi bi hemstır al sek cin içir sonra o sızar hocayada hemstır sızdı ondan deneyi yapamadım dersin yırtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Chemical, 09 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki: sidiğe niye çiş diye açıkladınki eheheh tavukların kafası kesilince koşmaya devam ederlermi? Eder bizzat denedim koşuyo.Özellikle horoz.[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: jjackal, 09 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki: abi bi hemstır al sek cin içir sonra o sızar hocayada hemstır sızdı ondan deneyi yapamadım dersin yırtarsın hayvan sever bır patı olarak sebnı sıddetle kınıyorum:D :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Benim önerimin nesini beğenmedin madem geniş olanaklısın?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Razu, 09 Kasım 2004 19:54 tarihinde demiş ki: said: jjackal, 09 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki: abi bi hemstır al sek cin içir sonra o sızar hocayada hemstır sızdı ondan deneyi yapamadım dersin yırtarsın hayvan sever bır patı olarak sebnı sıddetle kınıyorum:D :D :D niye sen içerken senin haywanlarının canı çekmio mu saniosun istiyolar ama söyleemiolar sen demek ki haywanlarını tanımiosun yada onlara içkiyi yasakladın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yok canım bence her canlı yasam formunun ıckı ıcmesı laızm[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar