Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 arkadaslar 2 gundur bir questle bogusuyorum.sonunda anladim ki bu questi iyi bir grupsuz yapmak imkansiz,eger yardim edebilcek arkadaslar varsa hep beraber gideriz,hem eglencelide olur =) . yanliz questin oldugu dungeon biraz uzak,south shore olmasi gerek,iron forge in 4 sehir ustu.yardim edebilcek arkadaslar,gelmek isteyen arkadaslar lutfen buraya yazsin. 25+ olursaniz iyi olur class onemli degil,bi de alliance olmasi gerek =) gittigimiz yer horde ama sorun cikmaz,adamlar dusuk level,15-20 saldiran olursa temizleriz.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 9.serverda horde oynuodum iyi oldu bunu soylediginiz toplimm bizim lvl30 lari geliom sizin quest alanina :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hmm saat kaç gibi geleceksiniz bizim buralara.. *grins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ABUUU =/ kekekek,esas sende yardimci olabilirsin ama parti fln kuramiyoruz o sakat biraz.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ehhe yok ya dalgasina dedim benim daha lvl7 nightelf rogue anca karakter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 YEME BENI DOMUZCUK! herkes horde ya O_O.hordede ki arkadaslarda yardim edebilir aslinda eglenceli degisik olur en azindan :) takiliriz hep beraber,orc,tauren,human farkmaz. ^_^[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar