Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitor tavsiyesi

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

90 derece donebilen, goruntu kalitesi fena olmayan monitor almam lazim. Malum cogunlukla kod yazmak icin, ara sira da oyun oynamak icin.

Su iki modelden birini seceyim diyorum ama cok da derinlemesine arastirmadim. Haliyle onlari birak bunu al diyeceginiz bisey varsa o olur.

Ne kadar farkeder bilmiyorum ama tepki sureleri sirayla 8 ve 5ms imis.

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2776&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=7&baynote_irrank=0
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ekranı alıp, bi de bunun gibi bi ayak alırsan sanırım IPS panel işi ucuza olur. 23 inç Dell fiyatına da yakın olabilir emin değilim =)

Hmm şimdi baktım, Dell online alırken 240 dolar. AOC 190 dolar. Ayak da zaten 50 dolar... Dell varken AOC almanın pek anlamı yok yani. Tek avantajı yarın öbürgün başka bi ekranı pivotlu falan yapmak istersen ayrı bi ayağın olur yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

bunlar grafik çizim monitör'ü bunlarla oyun oynayamazsın.
fps oyunlar özellikle çok kötü olur. kare kare oynarsın.
kod yazmak içinde çok özellikli bi monitör'e gerek yok sanırım.
göz yormayacak bi özelliği olan monitör filan olabilir belki.

bunlar grafik cizim monitoru degil, gamut kalibrasyonu dahi yok bu seride.
panel gecikmesi disinda gecikmeye bir suru etken var ve bu monitorler en az piyasada satilan monitorler kadar veya daha hizli cogu zaman.

@di
rotate ozelligi ile portre mod da kod yazmak epik rahatlik gercekten, fakat ikinci monitore ihtiyac duyuyor bu durumda insan aliskanliklardan kopamadigi icin.
U serisi ips panel, P serisi TN panel.
senin ihtiyaclarini P serisi hayli gorur, zaten bu is icin uretilmis monitorler. Fakat benim yegane tavsiyem farki neyse ver ve U serisi al, paranin her kurusunu hak eden monitorler. Ozellikle panel kaplamasinin gozu yormamasi hayli onemli.

film performansi mukemmel, malzeme kalitesi mukemmel,
bu arada 2411 ile 2412 arasinda sene farki olmasinin yani sira bi kalite farki soz konusu.
2410 dan beri biraz maliyet kisiyorlar rakipler kizistigi icin ips meydaninda. iyice review oku, bargain olarak eskilerini bulabilirsen hala cok iyiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...