Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ek bilgi olarak tek balık tutmuyorsunuz bazen armor parçalarıda çıkabiliyor denizden.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tabi virus doru doluyor bern fishing cok kastım 100+ sp var suan chest cıkıyor acıyorsun ana oda ne rare item yanı fishing guzel bir olay ben first aid ıle fishing aldım isteyen degısebılır cooking var ha bu arada ole her yerde balık tutulmuyor sp ıstıyor yanı kasmak lazım :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 first aid, fishing ve cooking in üçünü de alabilirsiniz. bunlar secondary, 2 tane de primary alacaksınız bunların yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sanki W3'te ikonları yapan adam Blizzard'dan ayrılmış da WoW yeni ikon sıkıntısı çekiyor gibime geldi. Mesela rougeun saklanma özelliğinin ikonunu bile NEinkini editleyerek yapmışlar. Ayrıca bazı durumlarda da "sırf W3'ünküleri kullanıcaz" yüzünden işleviyle alakasız ikonlar bulunuyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bunu kasacağına level kassana virus :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 silinicek bi char icin niye level kassinki :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: _Dalamar_, 10 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki: Bunu kasacağına level kassana virus :P eğer bu zihniyette olsak hiçbir mmrog web sayfası açılamazdı paticik altında.Umarım diğerlerine nazaran burası sürekli güncellenen biryer olur. P.S:Öğrenmek istediğim herşeyi öğrendim lvl 20 oldukça iyi bir seviye bunun için GEd'inde dediği gibi gidecek bir server için amacıma ulaştıktan sonra kasmama gerek yok [Bu mesaj Virus tarafından 10 Kasım 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar