Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunun Tanıtımı Warning.. Bol SS'li -Bir Pati WOW Yazar Ekibi Çalışması-

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Ek bilgi olarak tek balık tutmuyorsunuz bazen armor parçalarıda çıkabiliyor denizden.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

tabi virus doru doluyor bern fishing cok kastım 100+ sp var suan chest cıkıyor acıyorsun ana oda ne rare item yanı fishing guzel bir olay ben first aid ıle fishing aldım isteyen degısebılır cooking var ha bu arada ole her yerde balık tutulmuyor sp ıstıyor yanı kasmak lazım :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki W3'te ikonları yapan adam Blizzard'dan ayrılmış da WoW yeni ikon sıkıntısı çekiyor gibime geldi. Mesela rougeun saklanma özelliğinin ikonunu bile NEinkini editleyerek yapmışlar. Ayrıca bazı durumlarda da "sırf W3'ünküleri kullanıcaz" yüzünden işleviyle alakasız ikonlar bulunuyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
_Dalamar_, 10 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
Bunu kasacağına level kassana virus :P

eğer bu zihniyette olsak hiçbir mmrog web sayfası açılamazdı paticik altında.Umarım diğerlerine nazaran burası sürekli güncellenen biryer olur.
P.S:Öğrenmek istediğim herşeyi öğrendim lvl 20 oldukça iyi bir seviye bunun için GEd'inde dediği gibi gidecek bir server için amacıma ulaştıktan sonra kasmama gerek yok

[Bu mesaj Virus tarafından 10 Kasım 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...