Foxx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Lutfen Bu threadde sadece 8th, Mirrodin, Darksteel, Fifth Dawn ve Kamigawa kartlarini kapsayan kombolar yazalim. Extended olayina girmeyelim hiç. Yakin zamana kadar 3-1 Crap Rare sayilan Intruder alarm bugun bir baktim 2 tix den gidiyor. Merak ettim neden pahalanır bu diye ve biraz son kartları inceledikten sonra bu komboyu çıkarttım. Standard deckler arasinda en guclulerden biri olmaya aday bir deck. Yeni Krack-Clan ironworks da diyebiliriz.[Bu mesaj Foxx tarafından 30 Eylül 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 AFFINITY artik öldü diyebilirmiyiz? 4x , 4x Sideboard'a şunları koysak? Not: Affinity'nin anahtar kartı olan ravager'ın fiyatı düşmeye başladı ve herkes elinden çıkartmaya çalışıyor. Bu yüzden mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 mono black control ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 dralnu sadece combolari yaz buraya , random kart koyma please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 standard deck tahmini demisin de, olusacak - canlanacak archetype lari kapsiyor burdan bakinca :) bi kac combo icin click[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 verdigin linkteki combolar da fena değilde, eski kartları da kullanmışlar arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 evet .. zaten onlarin hedef kitlesi standard degil pek, daha cok casual. standard da combolar zor yakalanio. ama bi ornek veriim.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bunun uzerine deste kurulabilir gibi gelio ama ortamda cok kirilgan oldugunu da unutmamak lazim .. journey of discovery, kodama's reach, birds of paradise, condescend, mana leak vs bunlarla desteklenerek biseyler olusturulaiblir, denemistim biraz fena degildi ama combo yla ugrasmak istememistim :)[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 up. başka deckler varsa aklınızda yazınızz[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar