Mystogun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Selamlar uzun zamandır rift oynamaktayım ve açıkçası oyunda güzel bir türk guildi olmadığı için oyundan keyif alamıyorum sormak istedim acaba bu patch ile birlikte oyunu bırakıp devam edecek yada oyuna yeni başlayan türkler olacak mıdır acaba? Olacaksa neden 0 dan başlanıp bir guild kurulmasın ki böyle bir oyunun sağlam bir türk guildine ihtiyacı var. Saçma sapan oyunlardaki türk sayısını gördükçe çıldırasım geliyor ama rift oynayan türk sayısı en fazla 15-30 falandır heralde. Özetle yeni patch ile birlikte türk oyuncu sayısı artarsa burdan iletişime geçip güzel ve temiz bir sayfa açmak isteyen olursa haber ediverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 oncelikle merhaba patron icewatch da cogunlukla turklerin bulundugu.avengeance guildl var irtibat icin Kanuni ye pm atarsan yardimci olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bahsettigin kanuni , pati yeni konu acma rekor sahibi kanuni degil di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hic sanmam, olamaz, benim bildigim kanuni 1 ayda oyunu bitirir, baska bir oyuna ziplar veya haberini yazar foruma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yok o kanuni bu kanuni değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 felfecir said: yok o kanuni bu kanuni değil :D Nerden biliyoruz :D Emin miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sanırım kanunilerden birisi, burdaki nicki kanunu olan kişi. kaslı bir abimiz olarak kalmış aklımda, warrior. oyunun ilk ayında bırakmıştı jet hızıyla levellayıp contenti farmlayıp. senin tanıdığın kanuni rogue. ve en son baktığımda hala oynuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 felfecir said: sanırım kanunilerden birisi, burdaki nicki kanunu olan kişi. kaslı bir abimiz olarak kalmış aklımda, warrior. oyunun ilk ayında bırakmıştı jet hızıyla levellayıp contenti farmlayıp. senin tanıdığın kanuni rogue. ve en son baktığımda hala oynuyordu :) hehe kanuni oynuyo hala da kanunu bilmiyorum.ben zerg hostile da oynadim nick wuriss ti de hic gormedim.onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kanunu yanlış yazmışım ya, kanuni yine. typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 türklerin bulunduğunu biliyorum ama türk guildi değiş içinde yabancı arkadaşlarda var benim sorduğum yeni bir guild kurulma ihtimaliydi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 olabilir iyi bir leader sen ve iyi isler yapicana garanti veriyosan tayfa topla sana katilanlar olur o zaman biz cok denedik ama olmadi basaricana inaniyorsan kur derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bir kişi bile yokki açıkçası kurmak değil benim amacım beraber olmaz türklerin olduğu bir guillde ama kuracak yoksa seve seve kurarım ama sorun şu ki tek başıma kalıcam gibi duruyor o guildde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bence gelir sen kendine güveniyorsan ve bu işi başaririm diyorsan ortam da olur guild de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bi oluşum oluşturma niyetim var yada oluşturana destek olma gibi :P sen bilirsin :D oyunun op sine girdim ve vizelerime çalışmayı unuttum o derece bağladı yeni dungeonlara göz atma fırsatı buldum gerçekten başarılı olmuş oyun tamamen yepyeni ve dinamik olarak geri dönüyor. Oynamayan çok şey kaçırır diyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mystogun said: bi oluşum oluşturma niyetim var yada oluşturana destek olma gibi :P sen bilirsin :D oyunun op sine girdim ve vizelerime çalışmayı unuttum o derece bağladı yeni dungeonlara göz atma fırsatı buldum gerçekten başarılı olmuş oyun tamamen yepyeni ve dinamik olarak geri dönüyor. Oynamayan çok şey kaçırır diyorum o kadar kaciran kacirsin sen keyif almana bak onlar izlesin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bakalım izletmemeye çalışıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yokmudur yani şimdi bir guild? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kuruyorum yeni guild arkadaşlar yarın açıcam hayırlısıyla sl ile birlikte icewatchda beraber leveller dungeonları yaparız gelen arkadaşlarla zaman içinde de büyürüz gibime geliyor destek olan varsa pm atabilir ismine karar vermedim daha guildin isim önerilerine de açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar