Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bilgim oldukça sınırlı malesef. 2. kısımı bayağa uzamak istiyorum aşşağı doğru. Ama bunu yaptığım zaman mavi bölgede boşluk oluyor ve 3. ve 4. kısımlar da aşşağı iniyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim acaba. Teşekkürler http://g1210.hizliresim.com/12/s/f8cmq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Selam, ben de wordpress'i yeni kurcalamaya başladım. 1 diye bahsettiğin kısım blog postların olduğu kısım mı? Eğer öyle ise blog postların bolca olması ve 2. alanın uzunluğundan daha uzun olması problemi çözer mi acaba? Bu uydurma bi çözüm elbet ama aklıma bu geldi. Şimdilik ücretsiz temalarla deneme yanılma yapmakla birlikte şimdiki hali şöyle sitenin. Sen de paylaşırsan bi incelemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 selam, özelden bana bi kullanıcı paneline ulaşan şifre atarsanız halledebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 dindindin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi başlığa çok güldüm, hala gülüyorum, durduramıyorum kendimi ahasudaısdjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar