emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 arkadaşlar oyunnu oynarken direk kapanıyor ve karşıma 'the application encountered an unexpected' gibi bir hata veriyor rondom zamanlarda. hata kodu veriyor bide saçma sapan. official forumlardan hiç birşey anlamadım. lütfen yardım edin. oyunu silip yükleyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 verdiği hata kodunu yazsan belki birileri yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 valla her oyundan attığında farklı bir hata kodu veriyor.bi sonraki attığında yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 selam, "oyun hastası yardım lütfen" okudum başlığı. İyi forumlar. not: oyunu silip yüklemeyi her türlü dene derim, yine geçmezse o zaman gerçek bir sorundur. Olmadı format zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar