dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 idilik said: bu topici açan sen değil de eşin olsaydı, yani aynı şey eşinin başına gelseydi, ne gibi bir tavır almasını, nasıl bir tepki göstermesini bekler ya da isterdin? bu sorunun yanıtını ver kendine. verdiğin yanıtın aynını kendi durumuna uygula. -idilik için demiyorum bunu- kadınların tamamı kendileri için de bunu diyor ve uyguluyor olsalardı sorun olmazdı zaten. sdfsdfg dolayısı ile bu değerlendirme için geçerli bi kriter değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o değil de, böyle bi topak olsa herkes yazsa eski sevgililerinden gelen mesajları? ben de acaip malzeme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 olm eski sevgilinden gelen mesajları tutuyorsan var bi sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ben degil mesaj sevgili bile tutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ya ilk mesajdaki yazdıklarından bile kızı istediğin belli. Vicdan yapma bize sorup. Git seviş çok istediysen. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi olsa tutucan. kendininkini tut. ama koparma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 topik dasaa nın çok ilgisini çekmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 seviş kurtul ya kasma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: abi olsa tutucan. kendininkini tut. ama koparma :) cik artik depresyondan. bu azeriler seni mahvetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Pewpew said: topik dasaa nın çok ilgisini çekmis :D abi kızla sevişemeyecek bu. ona kanalize ediyorum. sonra ben gidip sevişicem. (üstte ne topak varsa, çalışırken oradayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kaede said: eve çağır kahveyi eşin yapsın yanlış anlaşılma korkun falan kalmaz işte en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 mesaj atmasını engellemiştim de attığı mesajları okuyup eğlenen arkadaşlarımdan azar işittim, geliyo haftada bi iki mesaj dsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Bi sevgilim bile olmadı bağa mesaj atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 benim de sarhoş olup mesaj atacağım bi sevgilim olmadı çok dertliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Black_Hand said: cigara ile biter. dimi Llama? ben sigara kullanmıyorum ama yani yakanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aga is yerinde ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Seele said: dasaaa said: abi olsa tutucan. kendininkini tut. ama koparma :) cik artik depresyondan. bu azeriler seni mahvetti. abi iş. güç hayat.. yoksa azerilern güzel, azeriler dadlu.. hmmpff bal dudaktan tatmaya geldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Seele said: aga is yerinde ne var ne yok. hiç sorma, admaın iş yeri feci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 olsun abi alalim Llama'dan son dedikodulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Livered said: Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık. Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış. Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar. Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz. Bize anlattigin gibi esine de anlat durumu ama vucut kimyasi kismina deginmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Seele said: olsun abi alalim Llama'dan son dedikodulari. dedikodumu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Seele said: olsun abi alalim Llama'dan son dedikodulari. abi hiç sorma diyorum sadece.. hiç sorma............................... dur parmağım nokta üstünde iken dalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Llama said: Seele said: olsun abi alalim Llama'dan son dedikodulari. dedikodumu varmış toplu fotolari ben cektirmiyorum heralde. al kisirini cayini kir dizini dal sohbete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 şuan valla bütün ofiste kızların sevgilsi var ya 1 2 haftadır... kışın yorgan altında yalnız geçmicek hazırlıklarını tamamladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yok abi o degil. ne bileyim. kizlardan biri yokken. ay ne rüküs giyinmis, memeleride cok kücük o elbise olmamis. sevgilisi cok cirkin. aldigi canta cakmaymis bize gucci dedi. gibilerinden... dedikodular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar