Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski kız arkadaşdan gelen mesaj

Livered

Öne çıkan mesajlar

idilik said:

bu topici açan sen değil de eşin olsaydı, yani aynı şey eşinin başına gelseydi, ne gibi bir tavır almasını, nasıl bir tepki göstermesini bekler ya da isterdin?

bu sorunun yanıtını ver kendine. verdiğin yanıtın aynını kendi durumuna uygula.

-idilik için demiyorum bunu- kadınların tamamı kendileri için de bunu diyor ve uyguluyor olsalardı sorun olmazdı zaten. sdfsdfg

dolayısı ile bu değerlendirme için geçerli bi kriter değil
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık.

Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış.

Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar.

Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz.

Bize anlattigin gibi esine de anlat durumu ama vucut kimyasi kismina deginmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...