mondain Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 şimdi yurtdışına gidiyorum ve şu grupların dvdlerini almak istiyorum opeth pantera (başka önericeğiniz metal muzik yapan süper arşivlik dvd söler misini?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: mondain, 08 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: şimdi yurtdışına gidiyorum ve şu grupların dvdlerini almak istiyorum opeth pantera (başka önericeğiniz metal muzik yapan süper arşivlik dvd söler misini?) yurt dışına gideceqsin ama nereye ?[signature][hline][Secropiagor] http://www.secropiagor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 paris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: mondain, 08 Kasım 2004 19:11 tarihinde demiş ki: paris hmm olmadı almanya falan deseydim siparişim olacaqtı da... Paris' te peq bulunmaz... 2 hafta önce ordaydım da.. (: sana ii yolculuqlar ii eğlenceler...[signature][hline][Secropiagor] http://www.secropiagor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Opeth direk süper zaten In Flames geliyo bi de[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 pink floyd 1994 konserlerinin dvdsi al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Dorsia, 08 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki: Bizim sna birşey söylememiz fayda etmez. Sen önce get ABD ye buraya, sonra gir bir müzik market e, zaten her grubun 10 tane dvd si var.. arasından seç beğen al... Ben california dayim,burda dvd den çok video kasetler ve grupların plakları tabir görüyor,artık tüm müzik endüstirisinde yavaş yavaş yani özellike burdaki clubler olsun [Rock,R&B,Rap,Underground,House çalanlar] hemen hemen hepsi plak kullanıyorlar.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 08 Kasım 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bence Blind Guardian dvdsi al adı Imagination through the looking glass :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nightwish konserleri tabiki kaset kayıtlarından daha iyi oluyo konserleri o derece süper çalıyorlar[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bana In Flames alsana 10$ da iyilik payı veririm.. :)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben az önce çektyim dvdripi The Wall in Berlin in gerçekten über, dvd olarak bulunursa üstüne atlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 rammstein derim konser olarak performansları çok iyi tavsiye edilir... berlin konseri sanırım bendeki....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Metal olarak Iron Maiden Rock in Rio AC DC No Bulls Savatage Japonya Konseri(94 yılı galiba) Rock Olaraktan ise Pink Floyd The Pulse Deep Purple California Jam[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar