Sphere Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Beyler bende Internet Explorer 6.0 var makinamda. Makimam Win98.Makinamda ilk kendisinin yukledigi internet explorer varken.Normal tek denemede site aciliyordu.Ama bunu yukledikten sonra siteyi ikinci denemde acmaya basladi . Bu sorunu çözmenin bi yolu varmi ?[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: [Bu mesaj Sphere tarafından 10 Kasım 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 avant browser kullan derim.ie nin derdi bitmiyor.[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Gerçekten çok muhteşem ama.Bu halaha olmuyor.Bakin forum.paticik.com yazıp entere basıyorum.sayfayı acmıyor bombos sayfa cıkıyor.Sonra forum.paticik.com yazdıgım yere tıklayıp entere tekrar bastıgımda sayfa acılıyor.Tek denemede acmanın bir yolu yokmu ?[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar