liberal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 KidLazer said: size bu tür olaylar neden tuhaf geliyor anlamıyorum işsiz diyenlerin büyük kısmı asıl işsizdir diye de düşünmüyor değilim. kaldı ki bahsi geçen küfür de 'mal' kelimesi kadar hafif değil herhangi bir ters söylemim olmamasına rağmen edilmiş bir hakaret. yani kızdıracağım belki biraz sizi ancak ülkenin cahil yüzünü yansıtıyorsunz var belli bir hakkınız ancak neden kullanayım havasındasınız. tabi A.Q. gibi bir küfür ağızlarınızda nokta virgül olduğu için biri gelmiş ananıza babanıza küfretmiş kimin umrunda? he hü deyip geçiyorsunuz. az onurunuz olsa zaten burda bu işsiz muhabbetini yapmazsınız. memleketin yarısı aptal, yarısı da havalı, cok cool takılıcam diye kasınca e tabi birileri de "işsiz" damgası yemeli. doğruyu yapmışsın. ortamı boş bulan it coşup durmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 teşekkür ederim en azından sadece benim midem bulanmıyormuş bunları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ahahah attığım özel mesajı koymuş adam. yazdığın şeyin cevabı o. sonra karı gibi gelip buraya koyuyosun. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu ne abi, internette birisi kufur etti diye aglanir mi bu kadar? video cekip yutuba koy bi de, ben saksi degilim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 moriarty said: ahahah attığım özel mesajı koymuş adam. yazdığın şeyin cevabı o. sonra karı gibi gelip buraya koyuyosun. lol delikanlı olup konuya yazarsın bidahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 zaten ben insanlık olsun diye özelden yazmıştım onu; ama anlayana. gözünü seveyim, delikanlılığı öğretme bana. zorlama beni hakkaten bak yeter alttan aldığım. şimdi ben sana yazacağımı, yapacağımı biliyorum da dava açacaksın karı gibi sonra uğraş dur 3-4 yıl. attığım öm'de bu, millet küfür ettim sanmasın. said: istersen bi ana babaya küfret bakalım he hü diyip geçiyomuyum boş boş konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben yukarda vermiştim zaten attığın mesajı neden uğraştın ki bir daha? bu memlekette hakkını aramak ve kendini savunmak karılık doğru. sizler gibi olacağıma karı olurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ya ol ne oluyosan ol lanet gitsin tamam kardeş haklısın iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dfasgfah adama küfür edilmiş, peşine düştü diye karı falan denilmiş, sonra internette küfürden nolcak diyen bu arkadaşlar bir güzel rage olmuş ( küfür olmamasına rağmen ) ahahah kidlazer +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar