deady Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Seperate said: Wow ne hallere düşmüş arkadaş ,adamlar baya bot tavsiye ediyor birbirlerine lool 9 yıldır bot yapmadıkta ne gecti elimize MC ,bwl zamanları tamir pot parası için deliler gibi farm yaptık naxx yine aynı ,TBC ,Lich king ,cata hep dürüst oynadım bot yapmadım yapanı şikayet ettim adam 3 gün sonra yine aynı yerde bot ile maden kasmaya devam etti ve hala oyunda maden kazıyo ,demekki bi aptal bizmişiz Bottan yakalayıp banlarlarsa alırım bi unmarge acc 30 k ya iki günde 90 yapar 3 gündede item yapar yoluma devam ederim. Ayrıca kimseye tavsiye filan ettiğim yok bilmeyen varsa uyandıralım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 incdarkness said: miyaw33 said: Oyun ilk çıktıgında fishing mc veya bwl için lazımdı tam hatırlamıyorum,benim karaktere guılddeki arkadaslarla fishing kasıyorduk fırsat buldukça,kim online sa girip meslek kasıyordu.Şimdi bot bu işi hallediyormus,eskisi gibi günlerce taktik çalışma gerektiren zindan vs kaldımı yoksa onun içinde bot çıktımı HATTA ultimate bot var herseye tak atiyo QNQ son sorun espri imi di yoksa gercek mi idi? Espri, gerçek olsa niye oynasin millet:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ap ap yok mu la powerlevel isteyen canım sıkılıyor la D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 85-90 kaça kasıyordun? 20 flmsa al kas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 20 lira mı? dostum 1-90 arası 200 civarı liraya kasılırken en çok uğraştıracak level aralığı 20 lira çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya tank zaten ölmüyor arkadaşım 20 saat boyunca rastgele tuşlara basıp yürüyecek bir macro lazım bana o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Madcat said: 20 lira mı? dostum 1-90 arası 200 civarı liraya kasılırken en çok uğraştıracak level aralığı 20 lira çok az. adam trollemiş sanki sen ciddi ciddi mi cevap verdin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 _Rion_ said: Madcat said: 20 lira mı? dostum 1-90 arası 200 civarı liraya kasılırken en çok uğraştıracak level aralığı 20 lira çok az. adam trollemiş sanki sen ciddi ciddi mi cevap verdin :P bence daha cok sansini denemis xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 headshot. bu niye benim aklıma gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ahahaha doğru valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ap xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 4 parca heirloom warlock, level 10 su anda. Guild bonusu vs de var. Bunu kaca level 85 yaparsiniz canlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Madcat , öm kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bi dk lan adam coktan askerdedir herhalde AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Unmarger acc la banlandım ve acc ın ilk sahibi ben olmadığım için blizz acc u geri vermedi.1 ay ticket yazdım ve en sonunda adamlar resmen siktr git artık dediler. klasik cd key yoksa o acc gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar