Jackques Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 benimde acayip sıkılıyordu gezinirken neler buldum neler =) Basit flashlar.. ama can sıkıntısına birebirler.. burun kılı yolun.. diş gıcırdatın... adamın gözünü oyun... el aç-kapa... yazıları yiyin... yan dairede neler oluyor? kelimeleri rahatsız etmeyiniz... iskambil kağıtlarının kule yapmasına izin vermeyin :P şirin ayıcığı kesin, biçin, yakın, boğun... (PS: mouse'unuzu siyah ekranın dışına götürüp getirdiğinizde suç aletiniz değişecektir. nihohah) ineee rahatsız etmeyin bakiim =) tabi bunları uygularken hoparlörünüzün sesi açık olsun. özellikle burun kılı yolmada manyak oluyo hehe. effectler hoş =) daha bulursam eklerim.. canı sıkılanlara kolay gelsin. ;)[signature][hline]Jackques Marques
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 LOL sufer[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ineğin espriisi ne[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 burun kılı kopardı beni ya. sanki benimkini çekmişler gibi oldum. *!ürperir*[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ayıcık çok güzel :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ineğin espirisi ne laan[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Natural Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 diğerlerinin espirisi neyse ineğinki de o işte.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bi burun kili bide ayi muhabbeti cok guzel olmus[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 adamin gozunu oyamiyorum huee[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 lol. chem jeton köşeli herhalde ;)[signature][hline]Jackques Marques
Öne çıkan mesajlar