Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne o, canınız mı sıkılıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benimde acayip sıkılıyordu gezinirken neler buldum neler =)
Basit flashlar.. ama can sıkıntısına birebirler..

burun kılı yolun..

diş gıcırdatın...

adamın gözünü oyun...

el aç-kapa...

yazıları yiyin...

yan dairede neler oluyor?

kelimeleri rahatsız etmeyiniz...

iskambil kağıtlarının kule yapmasına izin vermeyin :P

şirin ayıcığı kesin, biçin, yakın, boğun... (PS: mouse'unuzu siyah ekranın dışına götürüp getirdiğinizde suç aletiniz değişecektir. nihohah)

ineee rahatsız etmeyin bakiim =)

tabi bunları uygularken hoparlörünüzün sesi açık olsun. özellikle burun kılı yolmada manyak oluyo hehe. effectler hoş =)

daha bulursam eklerim.. canı sıkılanlara kolay gelsin. ;)[signature][hline]Jackques Marques
Mesaj tarihi:
ineğin espriisi ne[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Mesaj tarihi:
burun kılı kopardı beni ya. sanki benimkini çekmişler gibi oldum.

*!ürperir*[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Mesaj tarihi:
ineğin espirisi ne laan[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Mesaj tarihi:
diğerlerinin espirisi neyse ineğinki de o işte.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
bi burun kili bide ayi muhabbeti cok guzel olmus[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
  • Yeni Oluştur...