s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 şimdi problem şu, adamlar eu close betaya patch çıkarmak yerine yeni client hazırlamışlar, yani 2.4gb yeniden download etmem lazım. ölümden beter bu olaydan kurtulmak için şu şekil bir çözüm olduğu söyleniyor, önce realmlist.wtf yi us serverlarına ayarlıyoruz. sonra login olup 20 mb patch çekiyoruz. sonra realmlist i yeniden eu serverlarına ayarlayıp 2.4 gb çekme derdinden kurtuluyoruz. forumlarda bunu yaptığını söyleyen insanlar var. olacağı kesin değil ama denemek lazım. tabi şimdi bana lazım olan bir us open accountu, eğer birisi yarım saatliğine account bilgilerini paylaşırsa ben de şu patch i belki çekebilirim ve 3 gün beklemekten veya cd peşinde koşmaktan kurtulurum. korkmayın closed beta accountu varken sizin accountunuzu çalmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bi tane us open account daha alsan?[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 s1eger, onu yapmak için US open beta client'ini yani stress test clientini indirmiş olman gerekiyor. Mevcut EU clientinin wtf'sini değiştirip US'e ye girersen bir işe yaramaz, gene sana stress clienti indirtecek, o da 2.4 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 us open başvuruları kapanmış ona baktım da, solitude senin dediğin gibiyse cd peşinde koşmaya başlıyorum şu anda. yoksa 20 mb patch için 2.4gb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bi kaç kişiyle konuştum blizz forumlarından. eu closed client ile us open a girebiliyoruz ve patchliyebiliyoruz dediler. birisi yarım saatliğine verirse account bilgilerini pek güzel olur. en azından bir denemiş olayım, içimde kalmasın.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 s1eger, benim dediğim gibi emin olabilirsin :) Sana yanlış bilginin aktarılması şundan olmuş sanırım. İnsanların çoğu US open client'i (stress test clienti) çektiler, EU'da olmalarına rağmen. Eğer o client elinde varsa onla US sunucularına bağlanabilirsin (şifre ad olarak ne istersen yaz farketmez.) O zaman 19mblik bir patch indiriyorsun ve client'in final oluyor. Şimdi o client'in wtf dosyasını değiştirip avrupa sunucusuna bağlanabiliyormuşsun (muşsun, denemedim bilmiyom) Ama senin elinde anladığım kadarıyla sadece EU eski clienti var, ben gibi. Ona yapabileceğin hiç bir şey yok. 1. Client'i indireceksin. 2. Fileplanetten US clientini indirip dediğim şekilde çalışması için dua edeceksin. 3. US client'ini birinden alacaksın. 4. Ankaralı isen yarın sabaha sanırım ben indirmiş olacağım, benden alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bir kaç kişi eski eu clientla us open a bağlanıp oynadıklarını söylediler de o yüzden deneyeyim dedim. aslında pek karışık durum, o yüzden dediğin gibi yapıp 3. seçenekle uğraşayım bu gün en iyisi. onu bulamazsam da yarın senden alabilirsem hakikaten minnetar kalacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Denedim, olmuyor. Cannot validate, maybe of a corrupted patch. vs. vs diyor. Boşuna yorma kendini, nerelerinden uyduruyor insanlar bilmiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar