Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

open beta account

s1eger

Öne çıkan mesajlar

şimdi problem şu, adamlar eu close betaya patch çıkarmak yerine yeni client hazırlamışlar, yani 2.4gb yeniden download etmem lazım.

ölümden beter bu olaydan kurtulmak için şu şekil bir çözüm olduğu söyleniyor, önce realmlist.wtf yi us serverlarına ayarlıyoruz. sonra login olup 20 mb patch çekiyoruz. sonra realmlist i yeniden eu serverlarına ayarlayıp 2.4 gb çekme derdinden kurtuluyoruz. forumlarda bunu yaptığını söyleyen insanlar var. olacağı kesin değil ama denemek lazım.

tabi şimdi bana lazım olan bir us open accountu, eğer birisi yarım saatliğine account bilgilerini paylaşırsa ben de şu patch i belki çekebilirim ve 3 gün beklemekten veya cd peşinde koşmaktan kurtulurum. korkmayın closed beta accountu varken sizin accountunuzu çalmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

s1eger, benim dediğim gibi emin olabilirsin :) Sana yanlış bilginin aktarılması şundan olmuş sanırım. İnsanların çoğu US open client'i (stress test clienti) çektiler, EU'da olmalarına rağmen. Eğer o client elinde varsa onla US sunucularına bağlanabilirsin (şifre ad olarak ne istersen yaz farketmez.) O zaman 19mblik bir patch indiriyorsun ve client'in final oluyor. Şimdi o client'in wtf dosyasını değiştirip avrupa sunucusuna bağlanabiliyormuşsun (muşsun, denemedim bilmiyom)
Ama senin elinde anladığım kadarıyla sadece EU eski clienti var, ben gibi. Ona yapabileceğin hiç bir şey yok.
1. Client'i indireceksin.
2. Fileplanetten US clientini indirip dediğim şekilde çalışması için dua edeceksin.
3. US client'ini birinden alacaksın.
4. Ankaralı isen yarın sabaha sanırım ben indirmiş olacağım, benden alacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

bir kaç kişi eski eu clientla us open a bağlanıp oynadıklarını söylediler de o yüzden deneyeyim dedim. aslında pek karışık durum, o yüzden dediğin gibi yapıp 3. seçenekle uğraşayım bu gün en iyisi. onu bulamazsam da yarın senden alabilirsem hakikaten minnetar kalacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...