Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD Başkanlık Seçimleri


liberal

Öne çıkan mesajlar

6 Kasımda seçim var.

http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/56539-barack-obama-and-mitt-romneys-presidential-debate-celebs-weigh-in/1349357474_mitt-romney-barack-obama-467.jpg

Bir tarafta Mitt, bush kadar muhafazakar olmasa da tipik ve sıkı bir cumhuriyetci. Diğer taraftaysa demokratların Obama'sı.

Birinci karşılaşma

http://www.youtube.com/watch?v=aYKKsRxhcro

İkinci tartışma

http://www.youtube.com/watch?v=QEpCrcMF5Ps

Cumhuriyetciler, daha doğrusu Mc Cain'in yetemezliğinden sonra mitt, ben iş adamıyım ve bu işin adamıyım, ekonomiyi toparlarsam ben toplarlarım mottosuyla devam ediyor yoluna. Obama ise adam saçmalıyor borca borç katacak diyerekten devam ediyor.

Son 3 haftadır mitt'in biz yaparız, biz başarırız gazı da tuttu biraz. Daha önce obama alır denilebilirdi ama şu an başbaşa. (obama 2-3 puan öndedir ama bir mc cain rezilliği daha olmaz).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ryan Biden tartismasini unuttun.

http://www.youtube.com/watch?v=05VnURkqjXs

Ucunude izledim. Basininda dedigi gibi ilk tartismada obama cidden cok zayifti, ama birinci sebebi romney in gelmis gecmis en saglam yalanci olmasindan dolayi. Adam o kadar yalan soyluyor ki, ornegin bi interview de bisi diyo, sonra onu kullaniyo obama dogal olarak, adam yag gibi sivisiyo soylemedim diyerek. Surekli donuyo adam o yuzden obama ters koseye yatti.

Ryan Biden tartismasinda Biden ezdi bence, zaten ryan cok fake adam.

Ucuncu tartismada, Obama bence iyiydi bu sefer, bi de insanlar daha kolay goruyor artik romney in flip floplarini.

Romney ilk tartismadan sonra iyi cikis sagladi ama, obama kesin kazaniyo gibiydi, simdi yaris biraz hareketlendi.

Gerci allahin emri obama alicak tabii, tersine cok sasiririm, 35 yillik gelenek bozulur hatta Jimmy Carter failini saymassan 70 yillik gelenek.

O yuzden cok heyecanlida degil. Sirf o gelenek bozulmasin diye amerikan demokrasisi cok buyuk darbe yedi 2000 yilinda, al gore un kazandigi secim bush a verildi.

Gerci bu secimlerin yine biraz heyecani var cunku obama siyahi. Adami tarihin en kotu baskani yaptilar cumhuriyetciler, komunistligi, muslumanligi vs hic bisiyi kalmadi. Bakiyorum halkda yiyo bu fox un beyin yikamasini.

O yuzden anca olursa heyecan olur, yoksa yas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...