Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 istemiş de alamamışsa kaçırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 gençlerbirliği topçusu mu lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 fistan, sakata gelmeden güvenli ülke hangisiyse onun sınırına ulaş derim. oradan sonra da Allah kerim. neticede adamların geçmişi belli, yamyam bunlar. beyaz eti tercih edeceklerdir. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 axedice said: Zanzibar asıl turizm cenneti olan bölge değil mi plajlarıyla? Yazık olmuş ya ben de bi gitmek istiyordum oraya. Fistan da bembeyaz çocuk. İsyan misyan çıkarsa kötü olur =/ pıpıpıpffışışfıfş diye güldüm istemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 cuma namazindalar.fredy mercurynin restoraninda 30kadar turist oturduk bekliyoruz bakalim.ortalik sakin dukkanlar kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar