Pluton Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Selamlar, kendi websitemde kredi kartı ile ödeme yaptırıp ürün satabileceğim biryer arıyorum. Paypal , moneybookers haricinde yerli , yabancı apisi olan bildiğiniz websiteleri var mıdır ? Böyle şirket mirket istemeyecek bireysel olarakda çalışabileceğim biryerler arıyorum.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben opencart ile site yaparken çok araştırdım bu olayı da, adamlar çok komisyon alıyorlar ya. yerli şirketler özellikle belli bir kota belirliyordu.
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yerli şirketler zaten iyice öldürüyor olayı ya. Yabancılarada verecez komison mecburen zaten ürünü alırken komisyonu üstüne koyacağım. Havale ile al 10TL kredi kartı ile al 13TL gibi yapacağım için sorun yok.
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paypalda birkaç yeri okudum ama nasıl oluyor anlamadım. Müşterileri paypal'e üye etmeye gerek kalmadan direk ödeme alabiliyormuşuz. Böyle birşey yapan var mı daha önce ?
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 evet ben bazen öyle ödeme yapıyorum üşendiğim zaman girişe, farklı bi kartla öderken. o direk ödeme ekranında oluyor, ister giriş yap, ister direk öde şeklinde.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 paypalın direk olarak sanalpos gibi olan sistemide var paypal sayfası hiç görünmeden ödemeyi kendi sayfan üzerinden alabiliyorsun, tabi aylık ücreti vardı 20-30$ civarı + olarak komisyon alıyor, paypal ödemelerinde yaklaşık olarak 4% komisyon alıyor, paypal koyacaksan paypal sitesinden hazır buton oluşturabilirsin fiyatlar belli ise, fiyatlar belli değilse ama buton kodlarını şifrelemek istiyorsan paypal sandbox sayfasında gerekli kodları bulabiliyorsun, buton kodlarını açık göndermek pek tavsiye edilmiyor, ipara var bildiğim birde ama paypaldan daha pahalıya geliyor, 4% + 0,45 TL komisyon alıyor işlem başı,
Editor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 paypal pro sadece Amerika icin gecerli turkiyede kullanamiyoruz malesef.
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aynen öyleymiş ABD kullanabiliyormuş sadece , kullanıcılarda bir okadar amatör arkadaş paypaldan anlamaz ki. Clickandbuy'a bakıcam birde
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 sirket kurmadan olmaz pro olsa bile, sadece amerikada degil cok ulkede var. ama sirket gerekiyo. sayfanda odeme almak istiyosan cogu opsiyon kapali tr de, paypal i kullanican free versiyonunu. paypal e yonlendiricen. paypal hesabi olmadan da kredi karti ile odeme yapiliyo onda da.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bak ipara diye bir siteye denk geldim gecen gün internette. bir bak derim, güzel biseye benziyordu. tam aradigin gibi
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sanirim fatura kesmiyor. bireysel kullanim demis cunku. vergi kaydi falan olsa direkt sanalpos kurdururdu.
Öne çıkan mesajlar