Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı ile ödeme alınabilecek siteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar, kendi websitemde kredi kartı ile ödeme yaptırıp ürün satabileceğim biryer arıyorum.

Paypal , moneybookers haricinde yerli , yabancı apisi olan bildiğiniz websiteleri var mıdır ?

Böyle şirket mirket istemeyecek bireysel olarakda çalışabileceğim biryerler arıyorum.
Mesaj tarihi:
yerli şirketler zaten iyice öldürüyor olayı ya. Yabancılarada verecez komison mecburen zaten ürünü alırken komisyonu üstüne koyacağım. Havale ile al 10TL kredi kartı ile al 13TL gibi yapacağım için sorun yok.
Mesaj tarihi:
Paypalda birkaç yeri okudum ama nasıl oluyor anlamadım. Müşterileri paypal'e üye etmeye gerek kalmadan direk ödeme alabiliyormuşuz. Böyle birşey yapan var mı daha önce ?
Mesaj tarihi:
paypalın direk olarak sanalpos gibi olan sistemide var paypal sayfası hiç görünmeden ödemeyi kendi sayfan üzerinden alabiliyorsun, tabi aylık ücreti vardı 20-30$ civarı + olarak komisyon alıyor,

paypal ödemelerinde yaklaşık olarak 4% komisyon alıyor,

paypal koyacaksan paypal sitesinden hazır buton oluşturabilirsin fiyatlar belli ise,

fiyatlar belli değilse ama buton kodlarını şifrelemek istiyorsan paypal sandbox sayfasında gerekli kodları bulabiliyorsun,

buton kodlarını açık göndermek pek tavsiye edilmiyor,

ipara var bildiğim birde ama paypaldan daha pahalıya geliyor,
4% + 0,45 TL komisyon alıyor işlem başı,
Mesaj tarihi:
sirket kurmadan olmaz pro olsa bile, sadece amerikada degil cok ulkede var. ama sirket gerekiyo.

sayfanda odeme almak istiyosan cogu opsiyon kapali tr de, paypal i kullanican free versiyonunu. paypal e yonlendiricen. paypal hesabi olmadan da kredi karti ile odeme yapiliyo onda da.
  • Yeni Oluştur...