Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3...

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

Daha önce zaman bulamamıştım, kısaca soruyu cevaplamıştım. Şimdi okuduğum birkaç şeyi de eklemek istedim. Bu arada aşağıda yazan hiçbir şey kesin olmamakla beraber, çoğu sony tarafından "olabilir" denerek internete verilmiştir. Eğer japonca bilsem bazı konularda daha çok detaya girebilirdim ama olmadı işte :)

[li]PS3 2006 Mart ayında çıkacak.[/li]
[li]IBM işlemci kullanacak[/li]
[li]Sony'nin seçimine 3.2GHz'lik ya da 6.4GHz'lik ramler kullanılacak.[/li]
[li]İki farklı tipi olacak:
200 euro civarında cd'yi takıp, oyun oynayacağınız versiyonu
600 - 700 euro civarında hard diskli, televizyondan ps3'e kayıt yapabileceğiniz ve bir dolu multimedia özelliği ile birlikte satılacak versiyonu.[/li]
[li]Blue-Ray denilen bir sistemin kullanılması üzerine konular geçiyor internette. Bu aşırı hızlı dvd okuyan lazere ihtiyaç duyulması demek çok büyük kapasiteli dvd disclerin (30-54GB) kullanılabilmesi demek.[/li]
[li]Pro Evolution Soccer 6, Half-Life 2, Need for Speed, Oni, Spiderman 3 ps3 için çıkacak ilk oyunlardan[/li][signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org

[Bu mesaj Kendercik tarafından 08 Kasım 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onlar normal kullanıcıların yaptıkları tasarımlar. Gerçekten güzel görünenler var ama içlerinde. Ps3'ün tasarımını görmek için bu yl sonundaki Tokyo Oyuncak Fuarı'nı beklemek gerekiyor. Sanırım ps3'ün oynanabilir bir versiyonunu fuara götüreceklermiş. Tabii ki bir demo versiyonu. Yoksa haala ps3'ün nasıl birşey olacağına kimse kesin karar vermiş değil :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...