copperelf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 WoW u fileplanetten downlad ederken makinam resest attı. dosyayı download etmeye kalkıyorum şifre istiyor. Basit member şifresini veriyorum kabul etmiyor. sıraya koyan programı çalıştırıyorum, program çalışmıyor. napmam gerektiği konusunda bir fikri olan varmıı?[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare iyilik melegi 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=220686&sid=ebdedbb6ff0dc72b1c719c6e44c5c29c [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 09 Kasım 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 malesef elektrik kesilince devam edemiyorsun fileplanetten dlye[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 edersin yaw ole seymi olur hnagi klasore indiriosan o klasoru yeniden sec kaldigin yerden indirmeye devam edior. o download ekranini kapatip accsanda bisey olmuor.[signature][hline]Smanchi LvL 19 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 pause edip kapatırsan birşey olmuyor tabii ki fakat elektrik kesilmesinde gidiyor dl.1gb tan fazla kaybettim böyle oradan biliyorum.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ooo baya kotuymus o[signature][hline]Smanchi LvL 19 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ahanda sen smachi midin len olm denesıne bızde patıcık elemanıyız die aaa bak bılmıyordum bende Lind :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar