Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop yardimi

Anexdt

Öne çıkan mesajlar

Sunu solemek isterim biraz baktim ama daha dogru bi yer bulamadim onceliklle yanlis gruba veya alana yaziyorsam ozur dilerim

Simdi de sorumu soyliyim evet basliktaki gibi laptop alicam ve oyun amacli olucak yani biliyorum masaustu daha mantikli boyle bir secim icin fakat olaylar geregi laptop tercihimdir
Oyun amacli kullanicam laptopu agirlikli olarak boyle ozetleyebilirim ama almiskende uzun donem beni gotursun ( biliyorum zor ama anladiniz sanirim derdimi) mantigindayim
İnternette biraz gezdigimde cesitli seyler ve yorumlar gordum tabi birikimi olarak bir kafa karisikligi yaratti .Hani i7 bu kadar eziliyorda oyun icin cidden cokmu gereksiz veya i7 ucuncu nesil i5 ucuncu nesilden tabikimi iyidir klasik sorular var kafamda ve diger bir ikinci sorum bu monsters laptoplar bircogunuz gormustur eger dogru ve duzgun bir sekilde calisiyorlarsa piyasada asusun toshiba farketmez aybn ozelliklisi veya yakini 4 milyar ( salliyorum) monsterda iki milyar oluyor buna sasirdim nedir ne degildir diye.Birde eger onerceginiz illa monster olmasin her turlu alternatifile acigim hatta klasik aileden para alma durumu oldugu icin bune la monster bosver sen samsung al skintisi bile cikar diye onlarada cok heves etmiyorum da genede merak ettim cokmu aptallik almamak diye. Fiyat araligim ise yaklasik 1700 2500 arasi dusunuyorum . Umarim kendimi anlatabilmisimdir simdiden tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

i7 tabiki i5ten daha iyi. Ama i5 q2450 dir birisi diğeri i7 q720 dir arada fark olacak tabi.
Monster laptoplar hiçte öyle ucuz falan değil sadece 5-6 ay sonra teslim almayı kabul ediyorsan core fiyatının altına düşüyor.
Burada birisi önermişti baya beğendim ben laptopu tavsiye ederim. Fiyatı iyi özellikleride iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...