Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Orangedan yeni client içeren cd aldik cdnin icinden cikan 0.12 patchini kurdk oyuna girdik open betadan aldigimiz accountu yazdik giremedik. eksik nedir gedik nedir ne yapmak lazim[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 0.12 alırsan olmaz, yeni betayı çekmen lazım.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 orda millet open betada oynuyordu stress testtekiler yeni betayı çekmek zorunda mı[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bende 0.12 vardı, girilmiyor onunla. Son stress testtekiler sadece patch çekecek.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yanı ben sımdı oraya uye oldum.. sımdı benım wow accım acılmıs oldumu downloader ıda werdı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya oyuna girebilen biri varsa bi açıklık getirebilir mi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Diyroum ya Estel, sende 0.12 varsa yeni clientı çekeceksin, ki takriben 2.5 gb'dir kendileri, onunla oynayacaksın. Ben bunu oynayan birkaç kişiye sordum ve bu cevabı aldım.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 abı bana su mutlu haberı wersenız ya .. sımdı ben open betaya uyemıyım downloader werdı uyelık tmmlandı falan dedı ama son step de sıte acılamadı? *heyecan moda gırer...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Downloader gelmişse üyesindir, emin olmak istiyorsan foruma git, login ol.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 09 Kasım 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 banada oyle oldu blinky sanırım acılıo account stress test versionuna patch yapınca girebiliodun sanırım open betaya patchte 19-20mb biseydi arayın var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Stress test'e 0,12 üzerine wow.exe'yi kopyalayarak girmiştik. Bu gerçek anlamda yeni client değildi, sadece server'ı aldatmaktı. Ama bu yöntemi kullananlar yeni patch'i yapamıyor. Yani herkes bir şekilde o 2,5gb'ı indirmek zorunda.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 allah ne dıyım sonunda yuzunu gorcem ya su oyunun ohh beee kral ya *mutluluktan cok duygulanır ama dayanamaz download a gecer* Blinky - The Dark Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ama stress test zamanında yeni clienti indirenler uzerine yeni patchi kurabilirler fakat eski 0.12 varsa va exe deistirip stresse girdiyseniz yeni cilenti indirmeniz gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 0.12 var ama .exe'yi değiştirmedim :) Yine de 2.5 gb çekeceğiz değil mi :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 09 Kasım 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya anlamadım sendeki hangi versiyon?stress testeki versiyonmu yoksa daha onceki mi?hani ustune 281mb lik patch kuruota 0.12 yapılanmı?eger stress tes cilentiyse ustune kurabilirsin patchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yahu su 20mblik patchin adresi ne?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yok, 0.12 :) Stress cl yok bende.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya 1.1.0 download'undan torrent'ı ayıklayabilen beri gelsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yokmu bilen su 20mb lik hedenin adresini[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bende var ama nereden çektiğimi hatırlamıom,buliim söylerim[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 internet kafelerde mi var wow'un CDsi?? vah anam babam...[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bende aradım ama bulamadım malesef 20mb lik patchi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: THARKAS, 09 Kasım 2004 19:43 tarihinde demiş ki: yokmu bilen su 20mb lik hedenin adresini 1.0.1 versiyonu ile oyuna gir, otomatik DL edicek. Eğer 0,12'den 1.0.1'e wow.exe'yi kopyalayarak geçtiysen boşuna DL etme, işe yaramıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 simdi girdim ole 0.12 ye gecis icin bliz update hedesi cikti bende o dosya zaten var cd nin icinde direk kurdum onu simdi giriyorum sifren yalnis diyor bendekinin yeni client olup olmadigini anlamam icin yapabilecegim bir sey varmi ? yoksa orange deki adam gene yalnis cd yimi verdi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 beyler yeni clientmi eski clientmi oldugunu nasil anlayabilirim? aldim yeni clent dedikleri cd yi kurdum yazdim sifreyi patch cekmeye basladi 0 12 bende var o zate ncd nin icinde o yuzden iptal ettim kurdum patchi bir daha girmeye calistim bu sefer sifre yalnis dedi realmlisti degistirdim bu seferde game versiyon yalnis diyor. kafayi yemek uzere degilim cunku yedim az once daha kotu ibr duruma gelmemem icin biri yardimci olabilirmi? 20mb lik bir patch varmis o 0.12 nin ustune mi kuruluyor oyle ise nerden cekiliyor ? oyunu ac ceker demeyin cunku cekmiyor[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar