Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop win xp yeniden yükleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
laptopla birilkte sana xp cd si eredilermi ? o cd den hem formtat atcan i hemde xp kurcan :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bilgisayar açılırken xp cd sini takarsan xp kurulum ekranı gelecek...ordan yönlendirmeleri okuyarak rahatça yapabilirsin....eğer ilk seferde kurulum ekranı gelmezse cd içindeyken restart atmayı dene...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
laptopların ozelliklerine gore baslatmada hd,cd ,usb vs ile baslat gibi komutlar vardır.normal pc setup ındaki gibi olmayabilir.toshiba da ornegin f12 e basarak pc yi acınca cd rom primary olarak secebiliyorsun.seninkini bilmiyorum ama kullanma kitabı veya f12 ile denersen olabilir[signature][hline]Icq=212-213-215

[Bu mesaj mutos tarafından 09 Kasım 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
f10 ile rom setup açılıyorda cd den boot ediyor zaten makina ama format atamıyorum üzerine yükleyebiliyorum yada onarıyorum ben format atıp 0dan yüklemek istiyorum

yada servise götürcez galiba
Mesaj tarihi:
xp yi taktıktan sonra setup menusunde cıkar format atıp istemedigin su sekilde sorar;
+...quick format system
+...format system
+continue...
gibi.bir farkı yok normal xp kurulumu.
sadece baslatırken cd boot olarak acacaksın o kadar.[signature][hline]Icq=212-213-215
  • Yeni Oluştur...