slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 compaq laptop var format atsan atılmıyo satsan satılmıyo napcaz? =) nası format atcaz yada yüklicez xpyi yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 laptopla birilkte sana xp cd si eredilermi ? o cd den hem formtat atcan i hemde xp kurcan :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bilgisayar açılırken xp cd sini takarsan xp kurulum ekranı gelecek...ordan yönlendirmeleri okuyarak rahatça yapabilirsin....eğer ilk seferde kurulum ekranı gelmezse cd içindeyken restart atmayı dene...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 laptopların ozelliklerine gore baslatmada hd,cd ,usb vs ile baslat gibi komutlar vardır.normal pc setup ındaki gibi olmayabilir.toshiba da ornegin f12 e basarak pc yi acınca cd rom primary olarak secebiliyorsun.seninkini bilmiyorum ama kullanma kitabı veya f12 ile denersen olabilir[signature][hline]Icq=212-213-215 [Bu mesaj mutos tarafından 09 Kasım 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Compaq laptoplarda bios'a F10 tuşu ile giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 f10 ile rom setup açılıyorda cd den boot ediyor zaten makina ama format atamıyorum üzerine yükleyebiliyorum yada onarıyorum ben format atıp 0dan yüklemek istiyorum yada servise götürcez galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 xp yi taktıktan sonra setup menusunde cıkar format atıp istemedigin su sekilde sorar; +...quick format system +...format system +continue... gibi.bir farkı yok normal xp kurulumu. sadece baslatırken cd boot olarak acacaksın o kadar.[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar