Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Dün başladım oyuna su an atlas parkta thug kesiyorum. Level 4'üm. Aslında bana bilgi anlamında yardım edebilecek birilerini arıyorum hatta belkide bi supergroup. Forumlardan bazı nickler aldım fakat /tell ***** selam yapınca uyarı çıkıyo. Yanlış mı yazıyorum anlayamadım. Lvl 4 Scrapper/Broadsword XioNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 tell komutunu şu şekilde kullanmalisin /tell isim, bişibişi örn; /tell yosun, selam " , " ü unutuyosundur[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 öö evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Keyzar, Adasu, Devvo, Zebris... Biz PATI'de olduğumuz için SG de göremezsin ama /friend ile listeye eklersen ulaşabilirsin. Sorun olduğu zaman ister bu başlık altında sor, ister oyunda bizi bulursan orda...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender [Bu mesaj Keyzar tarafından 10 Kasım 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar