Darestan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 aralarında opethinde bulunduğu music for nations plak şirketi kapanmış arkadaşlar opeth yeni plak şirketi bekliyor. aynen opeth.com dan c/p önce: Music for nations is likely to close their doors within a near future, leaving their roster in the hands of BMG. What will happen to the bands is so far unknown, but it's possible that Opeth will be without a record contract in the near future. This is an effect of the massive merge between Zomba records and BMG. sora: Music for nations have now officially closed their doors. Opeth have luckily been dropped from BMG/Zomba and is looking through new offers at the moment. neyse bence hayırlı bir haber inşallah sony opethi kaparda bi klibimiz olur mtvde seyrederiz bi geceyarısı(gerçi adamlar bu damnation gibi devam ederse mainstream olcak sanki ama hadi bakalım) hem sony kaparsa albüm falanda türkiyeye gelir orjinal güzel olur yaw neyse opeth için hayırlısı diyelim...
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 umarım eski haber değildir rezil oluruz valla =) ben yeni gördüm sitede=)
CravingReaver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 abi iyice saçmalamışsın. birincisi bu haber 2-3 aylık. ayrıca opeth öyle sony'le falan anlaşmaz zaten başka bir metal plak şirketiyle anlaşmak üzere oldukları haberini aldım... üzgünüm yine ya internetten sipariş yada korsan...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yaşıo mu bunlar, albüm isteriz yeterince hatim ettik eskileri.[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Century Media yakışır[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 orasını bilmem de ben albüm istiorum ehe.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hehe plak şirketi olmadan evde yaparlar ancak :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 doğaçlama albüm çıkarmışlar, çat 2 günde albüm kaydetmişler evde mi yapamyacaklar aslansınız yürü bee :D[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya adamlar kendi şarkılarını coverlasa yine albüm olurda ona cover denmez tabi :D blac rose dan bi riff draperyden bi riff alıp karıştıracaklar böle yeni albüm diye verirler valla =) harbi 2003 te çıktı damnatşon artıkın yeni albüm gelsin yani yani yaa
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu eski haber : )[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 opeth sıçsa dinlerim :D[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ossurugu guzel oluyorda sıcmıgı kotu :D :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oha abartmadan. Opeth'den guzel album beklıyoz. Umarım geç kalmaz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 umarım adamlar damnation tarzı bi daha albüm yapıp artık tarzımız bu demez... :) sert bişeyler beklioruz, arada 1-2 şarkı da akustik, clean olsun yeter.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lamentations var bende onda adamlarla röportaj var damnationu çok seviyorum ama bidaha damnation gibi bi albüm yapmiycaz diyo mikael
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 face of melinda efsane bi şarkı çünkü :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Damnation iyi güzel de... Bence geçen seferki gibi yan ürün olarak çıksa iyi olur (eee biz albümü yapıyorduk, dinlenmek için arada gidip damnation'ı yaptık beüüü). Yalnız o firma kapandıysa, Orphaned Land da orphaned band mi oldu? Onlardan haber var mı?[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Öne çıkan mesajlar