Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth News!


Darestan

Öne çıkan mesajlar

aralarında opethinde bulunduğu music for nations plak şirketi kapanmış arkadaşlar opeth yeni plak şirketi bekliyor. aynen opeth.com dan c/p

önce:
Music for nations is likely to close their doors within a near future, leaving their roster in the hands of BMG. What will happen to the bands is so far unknown, but it's possible that Opeth will be without a record contract in the near future. This is an effect of the massive merge between Zomba records and BMG.

sora:
Music for nations have now officially closed their doors. Opeth have luckily been dropped from BMG/Zomba and is looking through new offers at the moment.


neyse bence hayırlı bir haber inşallah sony opethi kaparda bi klibimiz olur mtvde seyrederiz bi geceyarısı(gerçi adamlar bu damnation gibi devam ederse mainstream olcak sanki ama hadi bakalım)

hem sony kaparsa albüm falanda türkiyeye gelir orjinal güzel olur yaw

neyse opeth için hayırlısı diyelim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
umarım adamlar damnation tarzı bi daha albüm yapıp artık tarzımız bu demez... :)

sert bişeyler beklioruz, arada 1-2 şarkı da akustik, clean olsun yeter.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Damnation iyi güzel de... Bence geçen seferki gibi yan ürün olarak çıksa iyi olur (eee biz albümü yapıyorduk, dinlenmek için arada gidip damnation'ı yaptık beüüü).
Yalnız o firma kapandıysa, Orphaned Land da orphaned band mi oldu? Onlardan haber var mı?[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...