Kaiowas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Arkadaşlar başlıktada yazdığım bu maddeyi ve metil alkol'ü nerede bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Potasyum hidroksiti bilmiyorum ama ispirto alsan metil alkol ihtiyacını karşılar ( ispirtonun içinde metil saf olarak mı bulunuyor ama bilgim yok ) onun dışında eczanelere de sorabilirsin metil alkol.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ankarada modern çarşı yanmasaydı ordan bulabilirdin[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 napıcaksın ki onları ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 digerini bilmemde istersen sana metin alkol buluruz..[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eheh fizban bi kimyacı olarak çok zevkli işler yapabiliyomusun (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaiowas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bi deney için lazım 2 side ama zehirli olduklarını bilmiyordum. Hmmm :) neyse eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kolay okulunun(varsa tabi) labarotuvarıan gidiosun sonra bir ogretmenin yardımıyla once ispirtoyu damıtıosun daha sonra KOH/potasyum hidroksit) icinse gidiosun once hidroksit icin suyla bir seyit epkimeye sokuodun (arastirirsan bulabilirsinb) ve al iste ikiside elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 haha Adam el bombası yapcak heralde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: fizban, 07 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki: her ikisi de zehirli maddeler, nerde bulunurlar bilmiyorum da kapalı çarşıda falan olabilir die duymuştum. metil alkolle zehirlenirsen de antidot olarak etil alkol almalısın, reaksiyona giriyolar midende biraz yanıyo ama sonuç olarak zehirlenmiyosun ehe. heralde adamın içip intihar edeceğini düşündün =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Intahar etmek için daha uygun yöntemler var. Bilekleri dikey kesip küvete girmek gibi.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 aman ha dikey kesmeyi unutmayın sora ölmezsiniz sdfhalshsdlfasş..[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ankara'da modern çarşının etrafındaki yerlerde çok rahat bulunabiliyor. Yanan modern çarşının üzerinde zaten hangi dükkanın yeni yerinin nerede olduğu yazıyor , kimyasal maddeler diye görmüştüm geçen oraya gittiğimde. Bu arada bende kimyasal isimlendirmeye çalışıyorum organik girişi acaba Potasyum Hidroksit P-OH mı oluyor ne oluyor formülü ?[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: fizban, 07 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki: ehe potasyum hidroksit için sallanmış yukarıda biraz, potasyum hidroksit 300 dereceye kadar olan sıcaklıklarda katı beyaz kristaller halinde bulunur. Kitabı açmış ordan okuyup yazıyor. Hehehe[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Potasyumu suya attığında en cillopundan potasyum hidroksit + hidrojen elde edersin, dipte kalan tortular potasyum hidroksittir.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ahh ! ok sağol , off çok gıcık ya , önce periyodik tablonun yarısını ezberlemek gerekiyo ya çok saçma .. İyi ki bu seneden sonra bir daha yok kimya[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 tuz ruhu pinpon topu gibi kolay bulunan maddelerle ses ,duman bombaları yapılabiliomuş . belki ne alaka konuyla denebilir.. yine de merak edenler vardır muhakkak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: fizban, 07 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki: her ikisi de zehirli maddeler, nerde bulunurlar bilmiyorum da kapalı çarşıda falan olabilir die duymuştum. metil alkolle zehirlenirsen de antidot olarak etil alkol almalısın, reaksiyona giriyolar midende biraz yanıyo ama sonuç olarak zehirlenmiyosun ehe. Etil alkolün, metil'in antidodu olmasının sebebi tepkimeye falan girmesi değil fizboz! Tepkimeye girselerdi mide diye bir kavram olmazdı :) İlgili reseptörlere yarışmalı bağlandıkları için etil alkol ile metil alkolün bağlanması engelleniyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: fizban, 07 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki: ehe potasyum hidroksit için sallanmış yukarıda biraz, potasyum hidroksit 300 dereceye kadar olan sıcaklıklarda katı beyaz kristaller halinde bulunur. İyonize halini kullansan? Biz nativ preparat olarak kullanıyoruzda o bağlamda :D Hayatın yalan fizban ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bende tam ole dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 amma cok kımyager var mıs bea... :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underpants Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ne var ki bunda? katı KOH un molar entropi değeri 78.9 J/K * moldür mesela. herkes bilir bunu.[signature][hline]There's nothing serious in mortality; All is but toys; renown, and grace, is dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Underpants, 09 Kasım 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Ne var ki bunda? katı KOH un molar entropi değeri 78.9 J/K * moldür mesela. herkes bilir bunu. Ben bilmiyorum. Senin kaba etlerin "floating on" a geçmiş. Kapatmak lazım.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Underpants, 09 Kasım 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Ne var ki bunda? katı KOH un molar entropi değeri 78.9 J/K * moldür mesela. herkes bilir bunu. tabı ya herkez bilir dırek sen zaten ananın karnından bunu bılerek cıktın...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underpants Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bak artık sen de biliyorsun hehe[signature][hline]There's nothing serious in mortality; All is but toys; renown, and grace, is dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar