Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Potasyum Hidroksit

Kaiowas

Öne çıkan mesajlar

Potasyum hidroksiti bilmiyorum ama ispirto alsan metil alkol ihtiyacını karşılar ( ispirtonun içinde metil saf olarak mı bulunuyor ama bilgim yok ) onun dışında eczanelere de sorabilirsin metil alkol.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
her ikisi de zehirli maddeler, nerde bulunurlar bilmiyorum da kapalı çarşıda falan olabilir die duymuştum. metil alkolle zehirlenirsen de antidot olarak etil alkol almalısın, reaksiyona giriyolar midende biraz yanıyo ama sonuç olarak zehirlenmiyosun ehe.

heralde adamın içip intihar edeceğini düşündün =)...
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'da modern çarşının etrafındaki yerlerde çok rahat bulunabiliyor. Yanan modern çarşının üzerinde zaten hangi dükkanın yeni yerinin nerede olduğu yazıyor , kimyasal maddeler diye görmüştüm geçen oraya gittiğimde.
Bu arada bende kimyasal isimlendirmeye çalışıyorum organik girişi acaba Potasyum Hidroksit
P-OH mı oluyor ne oluyor formülü ?[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
ehe potasyum hidroksit için sallanmış yukarıda biraz, potasyum hidroksit 300 dereceye kadar olan sıcaklıklarda katı beyaz kristaller halinde bulunur.

Kitabı açmış ordan okuyup yazıyor. Hehehe[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
her ikisi de zehirli maddeler, nerde bulunurlar bilmiyorum da kapalı çarşıda falan olabilir die duymuştum. metil alkolle zehirlenirsen de antidot olarak etil alkol almalısın, reaksiyona giriyolar midende biraz yanıyo ama sonuç olarak zehirlenmiyosun ehe.

Etil alkolün, metil'in antidodu olmasının sebebi tepkimeye falan girmesi değil fizboz! Tepkimeye girselerdi mide diye bir kavram olmazdı :) İlgili reseptörlere yarışmalı bağlandıkları için etil alkol ile metil alkolün bağlanması engelleniyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
ehe potasyum hidroksit için sallanmış yukarıda biraz, potasyum hidroksit 300 dereceye kadar olan sıcaklıklarda katı beyaz kristaller halinde bulunur.

İyonize halini kullansan? Biz nativ preparat olarak kullanıyoruzda o bağlamda :D

Hayatın yalan fizban ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Underpants, 09 Kasım 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Ne var ki bunda? katı KOH un molar entropi değeri 78.9 J/K * moldür mesela. herkes bilir bunu.

tabı ya herkez bilir dırek sen zaten ananın karnından bunu bılerek cıktın...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...