Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 6 yıl önce motorum çalınmıştı sanırım onunla ilgili, tebliğin veya davanın mevzuu: hırsızlık, hırsızlık şimdi böyle bir kağıt geldi ama. muhatabın adı soyadı olarak beni göstermişler taahhütlü yazıo başında bi de. okadar ha i de taraflardan birinin ismi soyadı var tanımam etmem. benim anlamadığım mahkeme çağrı kağıdı dediğine göre biraz da nette baktım beni mahkemeye çağırıyorlar. e saati taarihi yok ? a4 kağıdıının 4 te biri kadar kağıt. arkasıdna fln de bişey yok. ben evde yoktum babannem almış kağıdı. imzalamış bi de. e nolucak şimdi ? çalışıyroum bi de karşıda. mahkemeye gelmem de mümkün değil. ki mahkeme nerde gerçi o da belli değil. 18. asliye ceza mahkemesi diyor sadece. nasıl öğrenirim bunun bilgisini ? mümkünse netten abi fasdas
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 turkiye.gov.tr de hakkınızda açılmış dava var mı ? diye bir sorgulama var ama çalışıyor mu, senin durumu kapsıyor mu bilmiyorum ? Ayrıca mahkemeye gitmemenin yaptırımlarıda var ama detayını bilmiyorum. Sallamamazlık etme kısaca.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yok zaten etmem kesinlikle de, adamlar epey sallamamış bence. dosya no su fln de var üstte, e-devlet şifremi unuttum tabi ki. unutmasam bomba olur du, resetleyeyim dedim 10tl imiş bi de postaneden alabiliosun sadece
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 4 liraydı lan o şifre olayı 10 mu olmuş
Öne çıkan mesajlar