Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 6 yıl önce motorum çalınmıştı sanırım onunla ilgili, tebliğin veya davanın mevzuu: hırsızlık, hırsızlık şimdi böyle bir kağıt geldi ama. muhatabın adı soyadı olarak beni göstermişler taahhütlü yazıo başında bi de. okadar ha i de taraflardan birinin ismi soyadı var tanımam etmem. benim anlamadığım mahkeme çağrı kağıdı dediğine göre biraz da nette baktım beni mahkemeye çağırıyorlar. e saati taarihi yok ? a4 kağıdıının 4 te biri kadar kağıt. arkasıdna fln de bişey yok. ben evde yoktum babannem almış kağıdı. imzalamış bi de. e nolucak şimdi ? çalışıyroum bi de karşıda. mahkemeye gelmem de mümkün değil. ki mahkeme nerde gerçi o da belli değil. 18. asliye ceza mahkemesi diyor sadece. nasıl öğrenirim bunun bilgisini ? mümkünse netten abi fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 turkiye.gov.tr de hakkınızda açılmış dava var mı ? diye bir sorgulama var ama çalışıyor mu, senin durumu kapsıyor mu bilmiyorum ? Ayrıca mahkemeye gitmemenin yaptırımlarıda var ama detayını bilmiyorum. Sallamamazlık etme kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yok zaten etmem kesinlikle de, adamlar epey sallamamış bence. dosya no su fln de var üstte, e-devlet şifremi unuttum tabi ki. unutmasam bomba olur du, resetleyeyim dedim 10tl imiş bi de postaneden alabiliosun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 avukat tut onu yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 4 liraydı lan o şifre olayı 10 mu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar