paspatur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Evde şirket notebookum bir şahsi notebookum bir tane netbookum var bir de annemin notebooku var hepsi aynı modeme bağlı netbook bir süredir wireless ile ilgili sorun yaşıyor. kopuyor bağlanıyor. Kopuyor bir daha bağlanmıyor. Restart edince bağlanıyor yine kopuyor falan. Başka wirelesslarda da aynı sorunu yapıyor. Ama evdeki diğer cihazlarda hiç sorun yok. Telefonlar da dahil. Netbooku geçtiğimiz hafta servise verdim. Bugün geri aldım. Dediler ki yazılımla ilgili bir sorun var. Formatladılar verdiler. Ofiste bütün gün gayet sorunsuz bağlıydı. Eve geldim kendi modemime bağlandım ve aynı sorun yine başladı. İşin kötüsü bu sıkıntı bir defa başladı mı başka wirelesslarda da aynı sorunu yaşanıyor. Telefonun hotspotunu denedim, kopuyor. Sorun modemde olsa evdeki diğer cihazlar canavar gibi bağlanıyor. Ama öte yandan netbook bugün bütün gün ofiste sorunsuz bağlandı. Neden eve gelince kopuyor. Sonra da iflah olmuyor. Allah rızası için bi bilen çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 modem arayüzünden wireless channellarını değiştirip deneyebilirsin.Aynı sorun bizim evdeki wireless cihazlarda da vardı.Wireless channeli değiştirince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sanırım buldum sorunu. browserla ilgili. Chromeda bağlantı kesiliyor. IE 'de sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar