Feuer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 programın olayı kısaca, sitede değiştiğinde haberdar olmak istediginiz bir yazı varsa işte offline değiştiginde yada bi deger 192039 degeri değiştiginde haberdar olmak istiyorsanız bu scripti kullanabilirsiniz :S #!/usr/bin/perl $dongu = 0; while () { my $gonder = 'siteninismi'; use LWP::Simple; my $kitap = get $gonder; die "Couldn't get $url" unless defined $kitap; if($kitap =~ m/buraya degistiginde ogrenmek istediginiz icregi yazin/i) { print "Gelmedi.n"; } else { print "Geldi.n"; exec("C:/Perl64/ali.bat"); } $dongu ++; sleep(30) } ali.bat start chrome http://www.youtube.com/watch?v=xh40QxwZz7Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Bu bununsa bunu banlayalım ahsashuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 hahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ee kimse şunu trollemeyecek mi? o kadar tespitte bulundum dalga geçmeyecek miyiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 said: dün connected2 me için yazdım 95li bi çıtır vardı. dedi ben online oldugumda bana ilk yazan sen olursan camera açıcam" dedi. :S sonra rus savunma bakanının kızı cam açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 allah açlıkla sınamasın arkadaş. nelere yöneltiyo insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Meov said: ee kimse şunu trollemeyecek mi? o kadar tespitte bulundum dalga geçmeyecek miyiz :/ gel trolle :S yalnız ben gorelara asılıyorum ona göre :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 su smileyi yanlis yerde kullanani bogazlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 senin adın bundan sonra ali bat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar