Felix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 daha oncede bi başlık altında bu programın yaralı bi spy bulan program oldugunu duyup yüklemiştim sonra hoşuma gitmedi sildim(tamamen silememişim) ama simdi internet explorerda habire kucuk ekranlar acıp kendi reklemını yapıyo yok pc'nde spw var ... sora poker di art tı sex di butur bussuru lınk cıkarıyo , bunu nasıl atıcam pcden cookıeleri siliyorum adaware ile tarıyorıum yok olmuyo deli olucam lutfen yardım edinnn[signature][hline][b]always.outnubvered.never.outgunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hadi ya kimsenin bi bilgisi yokmu?[signature][hline][b]always.outnubvered.never.outgunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 CW Shredder yapmaz öyle seyler CW. tarzı wormları bulur o. muhtemelen onlardan biridir, sen karıştırıyorsundur. spy sweeper ile bir arat, üstüne de shredle bakalım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Shredder yapmaz zaten hijackthis ile birlikte kullanılması gerek download com dan hijackthis diye arat ismi bu yükle siler hepsini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar