TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Selamlar, açık üniversite kayıt yenilemeler için son günü bilen var mı? Yeni kayıt bitti sanırım ama kayıt yenilemenin son gününü öğrenmek istiyorum,3. sınıfta kaldımda :) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 anadolu üniversitesinin akademik takvimine bakarak öğrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Baktım lakin hangi dönem kayıt yenileme olduğunu bilmiyorum,dün ne yediğini hatırlamayan biri olarak geçen sene hangi ayda kayıt yenilediğimide hatırlamıyorum. Bir arkadaşım daha başlamadı kayıtlar diyor,birisi başladı bitti diyor kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 KAYIT YENİLEME GÜZ DÖNEMİ - Açıköğretim (İÖLP ve OÖLP Dahil) - İktisat - İşletme 22 Ekim Pazartesi 16 Kasım Cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bakan kör alın bunu al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 kayıt nasıl yenileniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ben yemedim sen ye diyerek vakıfbank şubelerine para baymak suretiyle kayıt yenileyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Dynun said: KAYIT YENİLEME GÜZ DÖNEMİ - Açıköğretim (İÖLP ve OÖLP Dahil) - İktisat - İşletme 22 Ekim Pazartesi 16 Kasım Cuma Çok teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bugün beşiktaştaki aöf binasının önünden geçtim feci kalabalıktı niye ki, 22sinde başlıyor dolmuştan inip kalabalığa karışacaktım stresten son gün kalabalığı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Çoklu Kayıt Güz Dönemi 19 unda bitiyor da ondandır heralde. 22 sinde de bizim kayıt yenileme başlıyor. Bakalım bu sene son sınıftayım toplamda 20 saat çalışmamışımdır 3 sene boyunca sallaya sallaya geldik ama bu sene kredili sisteme geçtiği için düzgünce bakmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kredili sistemi bende merak ediyorum + çan eğrisi nasıl yansıcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kredili sistem ne ya hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 harçların son günü ne zaman yatırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 16 kasım son işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 2. üni mi yapıonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 beyler büt yok mu artık? göremedim akademik takvimde. 8-9şubattaki finallerde gene uzaklarda olacağım sanırım eheh 2 yıllık bişeye kaydoldum da bu gidişle bitiremeyeceğim heralde hep işim çıkıyor sınav vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hangi bankaya yatırıyoduk harcı? yeni otomasyonda borç bilgisi görebileceğimiz bir yer yok ya da ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar