bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Madem ki satılıyo, dela yengemizin de işini bozalım dedik. :) aynı zamanda topluma bi faydamız dokunsun, gençler saat, reklam vs derdi olmadan otursun dizi izlesin hehe the o.c - 1 sezon angel - 5 sezon buffy - 7 sezon smallville - 3 sezon Angels in america - 1 sezon scrubs - 4 sezon las vegas - 1 sezon coupling - 4 sezon 24 - 3 sezon; elimde mevcut... Çoğunun altyazısı var, ulaşıp bölüm sayısı, fiyat, altyazı, teknik destek yardımı alabilirsiniz .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Tru Calling - 1 sezon..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
banshee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Peki bunlar DVD mi Divx mi?[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 İyi indirmişsin ha :) Ben Buffy, Angel ve X-Files'ın eski sezonlarına kaynak bulamıyorum... Kaliteleri nasıl bari ?
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 scrubs hariç dvd kalitesinde görüntü, bu arada ist. ataköydeim, elden teslim alabilecekler daha makbule geçer, yoksa ödeme sonrası kargo hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Fable Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 angel buffy nin fiyatlarını ayrı ayrı yazarmısın
draedan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 scrubs i istiyorum ama kalite nasil, digelerinden kotu demissin. istanbul ulus dayim, taksim vs de bulusma olur
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 scrubs la bende ilgileniyorum kalite nasil fiyat nasil bu arada altyazi bulabilirmiyiz(aile ile izlemek istiyorum)
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 scrubs 4 season 40 YTL ... zevkle izlenebilinecek kalitede, sonuçta efektli bi aksiyon dizisi falan deil ama dediğim gibi dvdrip falan deil, diğer dizilerden düşük kalitede yani[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - [Bu mesaj bLaQ tarafından 07 Kasım 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 angel 5 season 100 mil buffy 7 sezon 140 mil full altyazılı dvdrip[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 coupling ve OC ne kadar ayri ayri[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oc 1 sezon 20 mil coupling 4 sezon 40 mil[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
mono Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 las vegas? kalite? fiyat lutfen? :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
Öne çıkan mesajlar