Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 .NET framework ile nasıl ".xxxx" şeklinde tanımlanmış aygıtlara iletişim kurarım ??? File Stream'ı kullanmaya çalıştım Error çoooooooook güzel "Yolda "." kullanmayın !" Peki ben nasıl kullancağım ??? CreateFileA ile yapılıyor ama direkt çağrı yapmak istemiyorum ::( :([signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben networkte kullanıyordum hocam. yaptıgım share'de olan bir makinada dosya yaratmaktı.adressi kabul ediyordu.. tam olarak napmak istiyorsun ve verdigi hata nedir ki?? edit: şeklinde yazıyorsun dimi?? ya da @"..." seklinde? [Bu mesaj CEDAY tarafından 09 Kasım 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hmz oke jeton sonradan düstü.. surdan bilgi edinebilirsin Criminal http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/cpref/html/frlrfsystemiopathclasstopic.asp orda remakta yazdıgı : said: The .NET Framework does not support direct access to physical disks through paths that are device names, such as ".PHYSICALDRIVE0 ". o yüzden ordaki örnekten yararlanarak "recursive" bisi yazıp pathi bulabilirsin. daha sonra onla işlem yaparsın.. umarım yardımcı olur.. edit:adresi düzelttim, yanlıs olmus.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 09 Kasım 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hyr yaw... mesela şu dosyayı normal bir şekilde aç ".NDIS" böyle bir dosya yok değil mi ? asılda bu bir aygıt sürücü... ve windows bunu açıyor tıpkı normal dosyaya okur yazar gibi aygıt sürücülerde okuyum yazabilirsin... Fakat ben .net bilmiyorum, bunun yapmanın bir tekniği vardır diye düşündüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 walla işin acıkcası .NET ile alakalı ciddi bişi bulamadım bu konuda.. Physical devicelara ulaşma hakkında, API lerle alakalı bikac bisi vardı anca..Onları bi arastır istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar