Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steroid erkeklik hormonu mu?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 03 Kasım 2004 14:48 tarihinde demiş ki:
testesteron icerir bi cok kimyasalin yani sira, bildigimiz doping iste, cinsel acidan da iyi bir dopingtabi (dictionary.com a falan baktim google da what is steroid diyince cok sey cikti)

tam tersi steroid kullanan bodycinin çok afedersiniz kuşu kalkmıyor.. Hormon dengesini altüst ediyor ve kesinlikle zararlı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

steroid: siklopentanofenantren çekirdeğine sahip, kompleks yapı gösteren bileşikler grubu; steroidler (cinsiyet hormonları, adenokortikal hormonlar, kolesterol, safra asitleri bu gruba dahildir).

testesteron: Testis'te interstisyel hücreler (Leding hücreleri) tarafından salgılanan hormon; erkek cinsiyet hormonu.....[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hellsing, 03 Kasım 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
Steroid bir nevi erkeklik hormonumu?Bir arkadaş diyor illa tutturmuş ben testesteron hormonu'nu erkeklik hormonu diye biliyorum tabi benim yanlışım olabilir bir açıklarmısınız.

steroid hapları var bodi yapan herifler kullanır diye biliyorum ama kanser yapıyo doğal olarak...[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

steroid normalde kazalarda ciddi travma geçirmiş, doku zedelenmesi olan vakalarda zedelenmiş dokuların yeniden yapılanmasını sağlamak için ya da akciğer zarı, kalp zarı, beyin zarı tüberkülozunda yapışıklıkları önlemek için kullanılır diye biliyorum. bodycilerde şişme yapması da bundandır heralde. erkeklik hormonu değildir[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 06 Kasım 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReaperXS, 06 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
steroid normalde kazalarda ciddi travma geçirmiş, doku zedelenmesi olan vakalarda zedelenmiş dokuların yeniden yapılanmasını sağlamak için ya da akciğer zarı, kalp zarı, beyin zarı tüberkülozunda yapışıklıkları önlemek için kullanılır diye biliyorum. bodycilerde şişme yapması da bundandır heralde. erkeklik hormonu değildir

Steroidler dediğin şeylerin tam aksini yapıyor. Doku bütünlüğü bozulan bir insana steroid vermek = yara iyileşmesini geciktirmek + infeksiyonlara sebep vermek demektir.

Yapışıklıkları önleme konusunda doğrusun ama yapışıklıkları önlerken tüberkülozun bütün vücuda yayılmasına sebep olabilirsin. Dolayısıyla klinikte böyle bir kullanımı bildğim kadarıyla yok. Sadece bazı antibiyotiklerde, steroid'lerdeki antienflamatuar etki var (tetrasiklinler gibi) ama hem çok az hemde birlikte asıl olarak antibiyotik etkinlik söz konusu. Bir tek aklıma akciğer tbc'unda zarının içine, yada kalp çevresindeki zarın içine lokal olarak uygulamak geliyor ama böyle birşey duymadım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...