incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Vingthor said: incdarkness said: Frantic said: yarin dasaaa icin 10 meme elleme questini deniycem. ucte bicaklanirim diye tahmin ediyorum. yer saat en onemli 2 husus moruk aksam 12 den sonra taksimde yaparsan sapik derler oglen 12 de yaparsan en azindan %50 komik karsilarlar ve elletirler %30 tokat %15 sapik damgasi %3 birinden sokak ortasinda turk erkeginin tekinin turk kizlari namus korumasi %1.5 oper seni %0.3 polis gelir %o.3 un %20 si seni dover gerisi siktir gt falan der %10kocum benim devam der %0.2 olaginustu vakalar diyelim tas duser araba vurur falan filN of uğraşılmış kötü post. lan ne gomik adamım ya postu. uğraşılmış komiklik. bi arkadasla bunun gibi bisey yapmistim o yuzdelerin hepsi sallama degil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 karanlıkgly dasaaanın bütün postları böyle ama arada komik cikiyo onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar