geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sanat için soyunurum her türlü icraata gelirim :) Wendigoo go go! kim tutar seni be. *!şöhret basamaklarını ağır ağır çıkar*[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 fatıh urekle duetın var daha wendıgo unutma bayram sonu bosuna gıtmedık bız okadar ıst lere :) cemil ipekciyle gorustum kostumlerınız hazırmıs erol atarda fotoları cekmek ıcın sızı bekllıyo :)
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ford senı arka odaya alalım ozaman (soyunma odası)
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dostum işte wendigo yu bu konuda örnek al. Bak ne soyundu ne şaklabanliklar yapti. Wendi cim napiim seni bi yerlere getirmek icin sürekli seni o ki$ilerle birlikte ettim. E hali ile bilinç alti ve sizin aranizdaki bağdan kaynaklanan bi sicaklikta var tabii ki... ( Uğraşma yerim...) Ps. Sefkilisinden korkmasam uraşacam ama düdük tane ile[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: 3Angel, 08 Kasım 2004 22:27 tarihinde demiş ki: fatıh urekle duetın var daha wendıgo unutma bayram sonu bosuna gıtmedık bız okadar ıst lere :) cemil ipekciyle gorustum kostumlerınız hazırmıs erol atarda fotoları cekmek ıcın sızı bekllıyo :) ehehehe[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bak gör işte senin icin neler yapios ;)=[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 senın ıcın nelere gogus gerdım sense sadece gulup gecıyon bukadarmı alıskın olur bı ınsan bunlara yaa :)
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 2moonchild & threeangel ::::> rofl. moonchild senin müzikle alakan nedir. istiklal de bir konser afişi gördüm geçenlerde moonchild yazıyordu.. Acaba diyorum? O moonchild bu moonchild mı?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Prd ' da konu Wendigo iken bana fikrimi soran varmı ALOOOOOWWWWWW???!!!??????[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bi az bağırmayın akşamları çok yankı yapıyor patiler uyanacak *!pati bir ailedir kavramının aşıldığı nokta*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hödö ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 siz kızdırıyorsunuz cırmağı ben yiyorum haberiniz yok ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 AAAA Hiç kıyabilirmiyim ashkım ben sana! Ashk olsun =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nihihi :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 e hadi halay çekelim ozaman herkes uyansın :tebrikz:[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 *!Pc başına Grubu toplar ..* Arkadaşhlar hep pirlikte haydın bakem ... :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nooluyoz be tey tey tey bırakın ben walla bilmem oynamyı tey tey[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Heyatta bırakmayız yenke apla nirde . Onuda çağırın bakem .. :tebrikz: :tebrikz: Yenke apla nerde ? Osssssmaaan olum bi goşu çağırı vering yengi bi zahmeting.. :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Lol bu ne ana noluoruz ya nihihih[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 wen sen bana kasedi yolla, bende sana bahsettiğim kasedi yollatayım, yada divx yaparım ehehe. Hani msn de bir resim yollamıştım konu ile ilgili, sen de çok beğenmiştim. Diablesse'ye aydınlatıcı not: Bahsettiğim kasette kesinlikle ters birşey bulunmamaktadır, hatta elime kopyası geçince Antalya'ya yollayacağım... Mexbrush *50 kat komik o derece hehehe[signature][hline]sonunda yeniledim.
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nihihii yolla valla :) @zeg: yirim[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Öne çıkan mesajlar