Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wendigo canli yayin?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanat için soyunurum her türlü icraata gelirim :)
Wendigoo go go! kim tutar seni be. *!şöhret basamaklarını ağır ağır çıkar*[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
fatıh urekle duetın var daha wendıgo unutma bayram sonu bosuna gıtmedık bız okadar ıst lere :) cemil ipekciyle gorustum kostumlerınız hazırmıs erol atarda fotoları cekmek ıcın sızı bekllıyo :)
Mesaj tarihi:
Dostum işte wendigo yu bu konuda örnek al. Bak ne soyundu ne şaklabanliklar yapti.

Wendi cim napiim seni bi yerlere getirmek icin sürekli seni o ki$ilerle birlikte ettim. E hali ile bilinç alti ve sizin aranizdaki bağdan kaynaklanan bi sicaklikta var tabii ki...

( Uğraşma yerim...)
Ps. Sefkilisinden korkmasam uraşacam ama düdük tane ile[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
said:
3Angel, 08 Kasım 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
fatıh urekle duetın var daha wendıgo unutma bayram sonu bosuna gıtmedık bız okadar ıst lere :) cemil ipekciyle gorustum kostumlerınız hazırmıs erol atarda fotoları cekmek ıcın sızı bekllıyo :)

ehehehe[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Bak gör işte senin icin neler yapios ;)=[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
2moonchild & threeangel ::::> rofl.
moonchild senin müzikle alakan nedir. istiklal de bir konser afişi gördüm geçenlerde moonchild yazıyordu.. Acaba diyorum? O moonchild bu moonchild mı?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
Prd ' da konu Wendigo iken bana fikrimi soran varmı ALOOOOOWWWWWW???!!!??????[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
Bi az bağırmayın akşamları çok yankı yapıyor patiler uyanacak

*!pati bir ailedir kavramının aşıldığı nokta*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Hödö ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
siz kızdırıyorsunuz cırmağı ben yiyorum haberiniz yok ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
AAAA Hiç kıyabilirmiyim ashkım ben sana!

Ashk olsun =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
e hadi halay çekelim ozaman herkes uyansın
:tebrikz:[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
*!Pc başına Grubu toplar ..*

Arkadaşhlar hep pirlikte haydın bakem ...

:tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|
Mesaj tarihi:
nooluyoz be tey tey tey

bırakın ben walla bilmem oynamyı tey tey[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Heyatta bırakmayız yenke apla nirde . Onuda çağırın bakem ..

:tebrikz: :tebrikz:

Yenke apla nerde ? Osssssmaaan olum bi goşu çağırı vering yengi bi zahmeting..

:tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
|
Mesaj tarihi:
wen sen bana kasedi yolla, bende sana bahsettiğim kasedi yollatayım, yada divx yaparım ehehe.

Hani msn de bir resim yollamıştım konu ile ilgili, sen de çok beğenmiştim.

Diablesse'ye aydınlatıcı not:
Bahsettiğim kasette kesinlikle ters birşey bulunmamaktadır, hatta elime kopyası geçince Antalya'ya yollayacağım...

Mexbrush *50 kat komik o derece hehehe[signature][hline]sonunda yeniledim.
  • Yeni Oluştur...