3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 istersen ayarlarım sana slayerr cım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dungeon o biraz zor şekerim Kim nereye gidiyor aloooo Wencanın gözü benden bashkasını göremez büyü yaptım ona ben Cadıyım ben![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hic bi yer egittiğim yok kızdırmayın sefkilimi ;)= benim gozum başkasını gormez.... gordugunuz uzere, yani izleyenler için ööle hoptirinam bi yayındı. ben biraz uykusuzdum o yuzden adapte olamadım olaya pek ;)= ama kendi grupla bir ayına daha katılacam. o zaman daha şukela olurum sanırım. bi de gitar deli etti beni. teller paslanmış, sap ayarı kaymış, komalı komalı çaldık işte ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: 3Angel, 08 Kasım 2004 16:26 tarihinde demiş ki: istersen ayarlarım sana slayerr cım Neden ajans açtı sanıyosunuz?[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada korkma diabcım merak etme wen butun teklıflerı gerı cevırdıgını solemıs yayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 blizz sansını zorluyon sıkarım topuklarına adam ettık pıyasaya saldık bızımı ısırcan :) gıt ablanlara cola getır bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 blizz cım benım bı seyden korkum yok acık acık solerım nolmus yanı annemden para aldıysam ordan aldıgım paralarla senı besledım yıne yaranamadım nankor kedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 AHAHAHA bidenemsin... öpüyorum ellerinden..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Valla tam komedi idi :) Hele Wendigo nun Kulak dieceği yerde Diablesse nin "Kulaaamdan öp beni " şarkisini söylerken ki "kulaaaaym" kelimesi beni ve wendigo bi anda kahkaha krizlerinde kalmamiza sebep oldu. Tabii wendigo cok fazla gülemedi ancak ben kendimi stüdyo dan atmak zorunda kaldim :D Bayramdaki daha güzel olucak. Tabii teknik aksaklıkları ortadan kaldirabilirseler.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bayramda seni de konuk olarak aldıracam ben bekle.... yeni star moon die[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 elını cabuk tutsan ıı edersın wen sonucta hepımız bılıyoruz kı moon 14 gun sonra bıze veda edıcaek nekadar acıı deılmı YAYLALAR YAYLALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Vay bea demek mıllet antalyada oturuyormus :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Wendigo, 08 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki: bayramda seni de konuk olarak aldıracam ben bekle.... yeni star moon die Ho$t düdük pare. olm seni biz star yaparis. Sen daha geyiği bilmion. Serpil e dedim ki iceri konuk da alalim. Nasil dolduracaz dedi. Bende Can ın kendi fanatiksel hayranları var. Onları getirirm dedim. ( Sahne Hatırlatma. Avrupa Yakası ; Ata demir er in sahneye ciktiği gün kü sertaç in getirdiği fanatik seyirciler.) Yavrum benim uğraşma bak benimle valla resil ederim. Sırf seni sefdiğimden BonePaRT a bahsetmedim bu canlı yayından. DÜşünsene Bone telefonla canli yayin a bağlaniyo naaapacaktin ? Rengarenk gök kuşaği olacaktin. Uğraşma yavrum bariş benimle seni bak neler ediom ;)=[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oturmak yok yanlız haydi hoppa eller havaya[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: 3Angel, 08 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki: elını cabuk tutsan ıı edersın wen sonucta hepımız bılıyoruz kı moon 14 gun sonra bıze veda edıcaek nekadar acıı deılmı YAYLALAR YAYLALAR Ulan evde valide , Sen zaten günün hersaati yetmiomu$ gibi adam bi de nette askerlik baskisi edio töbe töbe.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 13:48 tarihinde demiş ki: wendigo'nun 13: 30 itibari ile konuk oldugu program. $u an knocking on heavens door'u soyleyip guzel sesi ile insanlara ula$irken, lanet ofiste tv olmadigindan izliyemedigim program said: BonePART, 08 Kasım 2004 14:23 tarihinde demiş ki: ebük dekoru, hamamdan yayın yapıyorum havasında ses sistemi yetmez gibi garip klavyecisi ve de dombili cenesi durmayan sunucusuyla hayatimdan bezdiren program. ptck e$ki sözlük olmasın lütfen.. .. Wendigo kutlanır mı bilmem tv'ye çıkmak bu zamanda ama tebrikler yine de :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh [Bu mesaj fordcus tarafından 08 Kasım 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 her yer e ayrı entry mi girecez :)= tedarikliler işte bi entry iki site ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok yok mooncum sanal alem ınsanına ıılık yaramaz goruyon ıste adamın elınden tuttuk bıyerlere getırdık yaptına baakk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 :) oke gıllık olsun diye yazmadım , iğreniyorum ekşisözlükten o yüzden ... Daha iyi icraatlarını görmeyi istiyoruz.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hörövizyona katılacam :P[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 orayada gotururuz anam sen ıste yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 3angel beni de artiz yepcen mi?? ayrıca niye hep gazüz ikram ediyorsun kuzum.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Wendigo, 08 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki: hörövizyona katılacam :P Olmaz!!!! Önce Ku$um aydin ve özlemle gelin kaynana var. Soraaa olabülür ama ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yaparız dasen bunu tasıyabılıcen mı ? senı artız yapcam ama once tadına bakcam tarzı yanı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: moonch1ld, 08 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 08 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki: hörövizyona katılacam :P Olmaz!!!! Önce Ku$um aydin ve özlemle gelin kaynana var. Soraaa olabülür ama ;) ayarlaya ayarlaya kuşum aydın ı mı ayarlıyosun? aklına başka adam mı gelmiyo? bilinçaltı? :P[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar