Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wendigo canli yayin?

Miraul

Öne çıkan mesajlar

hic bi yer egittiğim yok kızdırmayın sefkilimi ;)=
benim gozum başkasını gormez....

gordugunuz uzere, yani izleyenler için ööle hoptirinam bi yayındı. ben biraz uykusuzdum o yuzden adapte olamadım olaya pek ;)= ama kendi grupla bir ayına daha katılacam. o zaman daha şukela olurum sanırım. bi de gitar deli etti beni. teller paslanmış, sap ayarı kaymış, komalı komalı çaldık işte ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tam komedi idi :)

Hele Wendigo nun Kulak dieceği yerde Diablesse nin "Kulaaamdan öp beni " şarkisini söylerken ki "kulaaaaym" kelimesi beni ve wendigo bi anda kahkaha krizlerinde kalmamiza sebep oldu. Tabii wendigo cok fazla gülemedi ancak ben kendimi stüdyo dan atmak zorunda kaldim :D

Bayramdaki daha güzel olucak. Tabii teknik aksaklıkları ortadan kaldirabilirseler.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 08 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
bayramda seni de konuk olarak aldıracam ben bekle.... yeni star moon die

Ho$t düdük pare. olm seni biz star yaparis. Sen daha geyiği bilmion. Serpil e dedim ki iceri konuk da alalim. Nasil dolduracaz dedi. Bende Can ın kendi fanatiksel hayranları var. Onları getirirm dedim. ( Sahne Hatırlatma. Avrupa Yakası ; Ata demir er in sahneye ciktiği gün kü sertaç in getirdiği fanatik seyirciler.)

Yavrum benim uğraşma bak benimle valla resil ederim. Sırf seni sefdiğimden BonePaRT a bahsetmedim bu canlı yayından. DÜşünsene Bone telefonla canli yayin a bağlaniyo naaapacaktin ? Rengarenk gök kuşaği olacaktin.

Uğraşma yavrum bariş benimle seni bak neler ediom ;)=[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:

Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

said:
3Angel, 08 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
elını cabuk tutsan ıı edersın wen sonucta hepımız bılıyoruz kı moon 14 gun sonra bıze veda edıcaek nekadar acıı deılmı YAYLALAR YAYLALAR

Ulan evde valide , Sen zaten günün hersaati yetmiomu$ gibi adam bi de nette askerlik baskisi edio töbe töbe.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:

Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 13:48 tarihinde demiş ki:
wendigo'nun 13: 30 itibari ile konuk oldugu program. $u an knocking on heavens door'u soyleyip guzel sesi ile insanlara ula$irken, lanet ofiste tv olmadigindan izliyemedigim program

said:
BonePART, 08 Kasım 2004 14:23 tarihinde demiş ki:
ebük dekoru, hamamdan yayın yapıyorum havasında ses sistemi yetmez gibi garip klavyecisi ve de dombili cenesi durmayan sunucusuyla hayatimdan bezdiren program.

ptck e$ki sözlük olmasın lütfen..
..
Wendigo kutlanır mı bilmem tv'ye çıkmak bu zamanda ama tebrikler yine de :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh

[Bu mesaj fordcus tarafından 08 Kasım 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 08 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
hörövizyona katılacam :P

Olmaz!!!!

Önce Ku$um aydin ve özlemle gelin kaynana var.
Soraaa olabülür ama ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:

Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

said:
moonch1ld, 08 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
said:
Wendigo, 08 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
hörövizyona katılacam :P

Olmaz!!!!

Önce Ku$um aydin ve özlemle gelin kaynana var.
Soraaa olabülür ama ;)

ayarlaya ayarlaya kuşum aydın ı mı ayarlıyosun?
aklına başka adam mı gelmiyo?
bilinçaltı?

:P[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...