DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dungeon o biraz zor şekerim Kim nereye gidiyor aloooo Wencanın gözü benden bashkasını göremez büyü yaptım ona ben Cadıyım ben![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hic bi yer egittiğim yok kızdırmayın sefkilimi ;)= benim gozum başkasını gormez.... gordugunuz uzere, yani izleyenler için ööle hoptirinam bi yayındı. ben biraz uykusuzdum o yuzden adapte olamadım olaya pek ;)= ama kendi grupla bir ayına daha katılacam. o zaman daha şukela olurum sanırım. bi de gitar deli etti beni. teller paslanmış, sap ayarı kaymış, komalı komalı çaldık işte ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: 3Angel, 08 Kasım 2004 16:26 tarihinde demiş ki: istersen ayarlarım sana slayerr cım Neden ajans açtı sanıyosunuz?[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada korkma diabcım merak etme wen butun teklıflerı gerı cevırdıgını solemıs yayında
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 blizz sansını zorluyon sıkarım topuklarına adam ettık pıyasaya saldık bızımı ısırcan :) gıt ablanlara cola getır bakıyım
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 blizz cım benım bı seyden korkum yok acık acık solerım nolmus yanı annemden para aldıysam ordan aldıgım paralarla senı besledım yıne yaranamadım nankor kedı
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 AHAHAHA bidenemsin... öpüyorum ellerinden..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Valla tam komedi idi :) Hele Wendigo nun Kulak dieceği yerde Diablesse nin "Kulaaamdan öp beni " şarkisini söylerken ki "kulaaaaym" kelimesi beni ve wendigo bi anda kahkaha krizlerinde kalmamiza sebep oldu. Tabii wendigo cok fazla gülemedi ancak ben kendimi stüdyo dan atmak zorunda kaldim :D Bayramdaki daha güzel olucak. Tabii teknik aksaklıkları ortadan kaldirabilirseler.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bayramda seni de konuk olarak aldıracam ben bekle.... yeni star moon die[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 elını cabuk tutsan ıı edersın wen sonucta hepımız bılıyoruz kı moon 14 gun sonra bıze veda edıcaek nekadar acıı deılmı YAYLALAR YAYLALAR
Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Vay bea demek mıllet antalyada oturuyormus :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Wendigo, 08 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki: bayramda seni de konuk olarak aldıracam ben bekle.... yeni star moon die Ho$t düdük pare. olm seni biz star yaparis. Sen daha geyiği bilmion. Serpil e dedim ki iceri konuk da alalim. Nasil dolduracaz dedi. Bende Can ın kendi fanatiksel hayranları var. Onları getirirm dedim. ( Sahne Hatırlatma. Avrupa Yakası ; Ata demir er in sahneye ciktiği gün kü sertaç in getirdiği fanatik seyirciler.) Yavrum benim uğraşma bak benimle valla resil ederim. Sırf seni sefdiğimden BonePaRT a bahsetmedim bu canlı yayından. DÜşünsene Bone telefonla canli yayin a bağlaniyo naaapacaktin ? Rengarenk gök kuşaği olacaktin. Uğraşma yavrum bariş benimle seni bak neler ediom ;)=[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oturmak yok yanlız haydi hoppa eller havaya[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: 3Angel, 08 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki: elını cabuk tutsan ıı edersın wen sonucta hepımız bılıyoruz kı moon 14 gun sonra bıze veda edıcaek nekadar acıı deılmı YAYLALAR YAYLALAR Ulan evde valide , Sen zaten günün hersaati yetmiomu$ gibi adam bi de nette askerlik baskisi edio töbe töbe.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 13:48 tarihinde demiş ki: wendigo'nun 13: 30 itibari ile konuk oldugu program. $u an knocking on heavens door'u soyleyip guzel sesi ile insanlara ula$irken, lanet ofiste tv olmadigindan izliyemedigim program said: BonePART, 08 Kasım 2004 14:23 tarihinde demiş ki: ebük dekoru, hamamdan yayın yapıyorum havasında ses sistemi yetmez gibi garip klavyecisi ve de dombili cenesi durmayan sunucusuyla hayatimdan bezdiren program. ptck e$ki sözlük olmasın lütfen.. .. Wendigo kutlanır mı bilmem tv'ye çıkmak bu zamanda ama tebrikler yine de :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh [Bu mesaj fordcus tarafından 08 Kasım 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 her yer e ayrı entry mi girecez :)= tedarikliler işte bi entry iki site ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok yok mooncum sanal alem ınsanına ıılık yaramaz goruyon ıste adamın elınden tuttuk bıyerlere getırdık yaptına baakk :)
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 :) oke gıllık olsun diye yazmadım , iğreniyorum ekşisözlükten o yüzden ... Daha iyi icraatlarını görmeyi istiyoruz.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hörövizyona katılacam :P[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 orayada gotururuz anam sen ıste yeter :)
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 3angel beni de artiz yepcen mi?? ayrıca niye hep gazüz ikram ediyorsun kuzum.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Wendigo, 08 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki: hörövizyona katılacam :P Olmaz!!!! Önce Ku$um aydin ve özlemle gelin kaynana var. Soraaa olabülür ama ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yaparız dasen bunu tasıyabılıcen mı ? senı artız yapcam ama once tadına bakcam tarzı yanı !!
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: moonch1ld, 08 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 08 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki: hörövizyona katılacam :P Olmaz!!!! Önce Ku$um aydin ve özlemle gelin kaynana var. Soraaa olabülür ama ;) ayarlaya ayarlaya kuşum aydın ı mı ayarlıyosun? aklına başka adam mı gelmiyo? bilinçaltı? :P[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Öne çıkan mesajlar