Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wendigo canli yayin?

Miraul

Öne çıkan mesajlar

said:
3Angel, 08 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
ewet bliz bardan canlı yayın yapıcaklarda canlı yayın aracının parasını senmı verıcen :) ama guzel olurdu canlı yayın senı almıycakları ıcın sen ewden seyretmek zorunda kalıcaktın yıne ama olsun :)

Beni mi almıcaklar The Bar a?
hauea

çok kızdım hemen Rakip ajans açıyorum.. Ofisinizin karşısındaki boş dükkanı da kiraladım.. İlk transfer de Diab.. İstanbuldan getirdiğiniz o sıkış manken i de transfer edicem.. Migrosun karşısındaki billboard lara Angel ajans ne veriyo sa 2 katı diye reklam yapıcam...

Can ıda ayarladım açılış konseri için..
Kar yapmam önemli değil artık amaç seni batırmak huahea[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

valla değerlendirilicek bişey yok özel kulis özel karavan ne veriyosa 2 katı.. gayet açık diapcan..

Ayrıca Antalya'da ücretsiz konaklama..

bi dk. bi dk. Kârımın %70 ini veriyorum yeterki angel batsın..
Hem Antalya da olcak çekimler.. ;)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırsız patronsun işte... Sen ne verdin bana... Havuz da boğdun.. Kendini virtüöz sanan Fındık soyadlı bi kızın çaldığı gitarla işkence ettin.. Belki biraz sigara.. Sen uyuyan canavarı uyandırdın.. Sen hatunlarla iş görüşmesine giderken ben size cola getirdim ama YETER ARTIK BURAYA KADAR ... Rise of the Blizzard... Devil ajans... Seni batırıp amacıma ulaştıktan sonra şirketi kapatıcam...[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehehe wendigo elden gidiyor diab apla koş kurtar :D[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

[Bu mesaj DuNgEoN tarafından 08 Kasım 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...