Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: 3Angel, 08 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki: ewet bliz bardan canlı yayın yapıcaklarda canlı yayın aracının parasını senmı verıcen :) ama guzel olurdu canlı yayın senı almıycakları ıcın sen ewden seyretmek zorunda kalıcaktın yıne ama olsun :) Beni mi almıcaklar The Bar a? hauea çok kızdım hemen Rakip ajans açıyorum.. Ofisinizin karşısındaki boş dükkanı da kiraladım.. İlk transfer de Diab.. İstanbuldan getirdiğiniz o sıkış manken i de transfer edicem.. Migrosun karşısındaki billboard lara Angel ajans ne veriyo sa 2 katı diye reklam yapıcam... Can ıda ayarladım açılış konseri için.. Kar yapmam önemli değil artık amaç seni batırmak huahea[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Benim karım ne burdan Blizz cim? Önce bi anlaşalım da =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ayrıcana E tv nin sahibinin kızı arkadaşım.. Canlı yayın arabaları gurbanolsun can a.. Canium Tırı bile getiririz wendigo baskılı t-shirtler satarız..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bonopoly deil olum bu sen gıt ablalarına cola getır bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 15:51 tarihinde demiş ki: Benim karım ne burdan Blizz cim? Önce bi anlaşalım da =oP Özel kulis, özel karavan, angel ın 2 katı maaş, Her türlü masrajını karşılarım.. Zaten antalyadayım ;)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: 3Angel, 08 Kasım 2004 15:54 tarihinde demiş ki: bonopoly deil olum bu sen gıt ablalarına cola getır bakayım AHHAHA İŞTE BULDUM KİMİ TRANSFER ediceğimi... ipucu veriyim SARIŞIN ve benden KÜÇÜK [signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kaset çalındı falan ...,entrikalar tövbe :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 dogru konus ablan hakkında :) diab cım sana da tessuf ederım yanı ben senın sefgulunu unlu yapıyom sen benım rakıplerım le anlasma yoluna gıdıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada blizz cim zekiye nin sana bu konuda bı yardımı olabılıcegınıde pek sanmıyorum :) zaten can ın menejerlıgı bende oldugu ıcın once benden gecmen gerekıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Devil Ajans açıldı ve hizmetinizde.. Seni de satın alıp en ağır işleri vericem merak etme...[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Angerl kimsele anlaşma yaptımız yok teklifleri değerlendiriyoruz[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 tamam canım bende bonepart ın teklıfını degerlendırıyım barı su kasedı satmak la ılgılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Angel sana kotu haberim var canımcım Kayıt Can da shu an =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla değerlendirilicek bişey yok özel kulis özel karavan ne veriyosa 2 katı.. gayet açık diapcan.. Ayrıca Antalya'da ücretsiz konaklama.. bi dk. bi dk. Kârımın %70 ini veriyorum yeterki angel batsın.. Hem Antalya da olcak çekimler.. ;)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada blizz cim necabuk unuttun benım yanımda calısıp mısafırlerıme cola ıkram ettıgın gunlerı yada kapıda bodyguard lık yaptıgın donemlerı butun antalya bılıyo bunları 2 beden buyuk beyaz ceket gıymekle ajans acılmaz bılıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hıc farketmez o kayıdı bulmak benım ıcın cok kolay bunu hepınız bılıyosunuz ayrıca butun antalya basını da elımın altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hayırsız patronsun işte... Sen ne verdin bana... Havuz da boğdun.. Kendini virtüöz sanan Fındık soyadlı bi kızın çaldığı gitarla işkence ettin.. Belki biraz sigara.. Sen uyuyan canavarı uyandırdın.. Sen hatunlarla iş görüşmesine giderken ben size cola getirdim ama YETER ARTIK BURAYA KADAR ... Rise of the Blizzard... Devil ajans... Seni batırıp amacıma ulaştıktan sonra şirketi kapatıcam...[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aaa E TV de tekrarı var şuanda...[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada arkadaslar sımdı moon geldı ve yenı havadıslerımız gelıdı ! bayramdan sonra yenı bı canlı yayın varmıs bır adet halk konserı organızasyonumuz var ayrıca serpıl hanım sanırım wendigoya hasta olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ve ben gine izliyemiorum =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Angel Shansını fazla zorladıgının farkındasın dimi?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Antalya gidiş/dönüş + konaklama 40 YTL.. Her türlü alanda iş yapıyorum artık.. ahehae[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada diabcım ben sana ızletıcem kayıtlar gelıyo konustum serpil hanım la :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 alalh iiki tanıon ya bıde tanıncak kadın ols agıcık oldum kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hehehehe wendigo elden gidiyor diab apla koş kurtar :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. _______________________________ Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 08 Kasım 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar