3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben kadınların da bu son bolumde ılgı duydugunu dusunuyorum koskoca wendıgo cıkmıs kolaymı bole yakısıklılıgı ızlememek :P
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 heh iyi o zaman bi an ortam manyiycak sandım delinin biri geldi sanıp meraba hoşgeldin :-)[signature][hline]msn/mail mail icq
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 mieel senın ne ısın var kız burda ıs gorusmesınde dıılmıydın sen !!
armra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ulen evdeydim bakardım adam haber vermez mi be! bi gün evdeyiz onda da ekşını kaçırıyoz ehh[signature][hline]Show No Mercy
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Heeeeee henüz sabah ofisteydi kendileri :) is görüsmesi sanirim onun icin olumlu sonuclanmamis :([signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 senın ıcın pe olumlu dııl galıba ryan cım mieell ın oraya gelmesıne sevınmedınmı yoksa aman allahım DİAB DUYMASIN BUNU :)
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 armra merak etme hıc bısey kacırmadın sayılır
mielikki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet yine bir hüsrana uğradım iş görüşmesinde.ama yavaş yavaş alışıyorum bunlara:) bendede biraz delilik vardır bu arada[signature][hline]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya 2 deli geldik yanyana dimi Miel yandınız sevdikelrimize bulaşanı parca pinçik ederiz![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tanri bizi korusun.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 walla sımdı bunu diab la konusmak lazım bonecim ama makul bı fıyat karsılıgında satabılırım hatta daha ıyı bısey geldı aklıma acık arttırma bıle yapılabılır bunun ıcın ıhale falan ne bılıyım sonucta bu kayıt donup dolasıp zurnacı epsodie 4 hatta 4. dunya savası bıle olabılır :D
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 walla yaaa olan bıze olcak bunların yanında yok su baktı bodyguard yok bu laf attı kafa att
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Host bende edebilirim,cd haline getirirseniz yardımcı olurum.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yahu ne host u yahu? Can kendisi eder bi kere =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya arkadaskar ne hostu ya kayıtlar bana gelıcek dıyorum once bı acık arttırma yapmamız lazım sanırım ıhalede olabılır :D
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 allaah kaçırdık.. digital yayında şifreli oldu yayın ahaha wendigo için şifre li yayına geçmişler.. E tv yle konuşiim de the bar dan canlı yayın yapsınlar.. onların bi rock programı vardı..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Size iyilik yaramaz bak ne diyo can kendisi host ediyomuş :lol: [spo1=Kapak :)][/spo][signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere[Bu mesaj Sholver tarafından 08 Kasım 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Evet evet savaş çıksın plss[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sholver görüntülenemio zımbırtın[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sunu cd ye falan ceken birisi upload etsin biyerede cekelim 2 muahbbet olsun ortam olsun.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ewet bliz bardan canlı yayın yapıcaklarda canlı yayın aracının parasını senmı verıcen :) ama guzel olurdu canlı yayın senı almıycakları ıcın sen ewden seyretmek zorunda kalıcaktın yıne ama olsun :)
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 durun be kardesım ne acelecısınız ya daha program yenı bıttı gelıcek dıoz kayıtları :) cok eglenıcez emınım gelsın paralar : yasasın acık arttırma :D
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hosting mosting bidi bidi yapmayın :) Cana ulaşsın o kayıtlar, o nasıl olsa beni dürtükler. "hadi eno şunu host edecez" diye.. Ederiz.. Merak etmeyin, dert etmeyin, görüntü kalitesini çok düşürmeyin :) Öptüm can...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Öne çıkan mesajlar