Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wendigo canli yayin?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heeeeee henüz sabah ofisteydi kendileri :) is görüsmesi sanirim onun icin olumlu sonuclanmamis :([signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Mesaj tarihi:
Ya 2 deli geldik yanyana dimi Miel yandınız sevdikelrimize bulaşanı parca pinçik ederiz![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
Tanri bizi korusun.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Mesaj tarihi:
walla sımdı bunu diab la konusmak lazım bonecim ama makul bı fıyat karsılıgında satabılırım hatta daha ıyı bısey geldı aklıma acık arttırma bıle yapılabılır bunun ıcın ıhale falan ne bılıyım sonucta bu kayıt donup dolasıp zurnacı epsodie 4 hatta 4. dunya savası bıle olabılır :D
Mesaj tarihi:
ewet bliz bardan canlı yayın yapıcaklarda canlı yayın aracının parasını senmı verıcen :) ama guzel olurdu canlı yayın senı almıycakları ıcın sen ewden seyretmek zorunda kalıcaktın yıne ama olsun :)
Mesaj tarihi:
durun be kardesım ne acelecısınız ya daha program yenı bıttı gelıcek dıoz kayıtları :) cok eglenıcez emınım gelsın paralar : yasasın acık arttırma :D
Mesaj tarihi:
Hosting mosting bidi bidi yapmayın :)

Cana ulaşsın o kayıtlar, o nasıl olsa beni dürtükler. "hadi eno şunu host edecez" diye.. Ederiz.. Merak etmeyin, dert etmeyin, görüntü kalitesini çok düşürmeyin

:)

Öptüm can...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
  • Yeni Oluştur...