Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wendigo canli yayin?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dur len sunucuya laf etme yerın kulagı vardır :) menejerlık ısıne gırıcez bız onla sux max ıdare edın ılerde atv yede cıkarırız yavas yavas
Mesaj tarihi:
Ya nasılk üzülmim!

Biricik Bébém canlı yayına cıkmısh bense mal gibi ofiste izliyemiorum delirmemek elde değil yani!

Yürü be ashkım bitanesin sen![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
tabı canım kadın sux olabılır ama bır kuzen var arsıvlerden bulurdanız 2004 agustos ayı ıcerısındekı samdan dergılerının bırınde hak verıceksınız :)
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 14:18 tarihinde demiş ki:
NE DİO??????????

şimdi sen nişanlısın
ilerde yaşicaksın - umarım yaşamassın- karın eve gelince nerde kaldın vs demicek mi? diye abuk bi soru sordu :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
Cok kılsınız küstüm hepinize =o/

Sefgilim Tv de diemi sevineyim izliyemiorum die mi üzüleyim

ashk olsun siz benle makara yapın aferin =o([signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
harbiden serpil asilsa kesin kirilir bir yerleri canin :D

ama kuzen icin birsey diyemiyorum. hani bana asilsa oha falan olurdum! :p[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Mesaj tarihi:
arkadaslar abartmayın ılk canlı yayın bu napsaydık ılk seferınde cnn turk e cıkarsaydıkta meshur olup hıcbırımızı tanımayıp bunuda bırakın ewını cocugunu bırakıp sohretın kucagına mı dusseydı alıstıra alıstıra :)
Mesaj tarihi:
serpıl benay ın kuzenı walla bı kuzen var kadında moon - ryan ve benım dıbımız dustu antalyadaymıs sanırım donmus en kısa zamanda tanısılmalı :)
Mesaj tarihi:
An itibari ile program bitmisdir. Mubarek olsun hepimize :)[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
  • Yeni Oluştur...