Rahan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 alla alla nası olabilir ki yaw böle bişi hiç anlamadım. çok saçma? Deviss bence bu konunun altını biraz deş, bu kadar saçma bişi yüzünden kavga çıkmaz bence gözüken sebep olayın bahanesi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Suark, 08 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: şı iddia olayına bı gıremedım bende ya anlamıyom futboldan fln.. sunun dragonlance versıonu fln olsa ya.. futbol'dan anlamıyorsan hiç bulaşma hocam.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Devis iyi arkadaş seçemeyen birisi bknz ben =P Hakkaten Devisin tüm arkadaşları ve bunu çıkarıdktan sora bile hala büyük bi kısmı gerçek arkadaşı olduğunu sanmıyorum ben. Evet kim olduğunu söylerse ben biliyosam bi tahmin yürütebilirim önceden gıcıklık filan..[signature][hline]msn/mail mail icq
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu deşecek birşey yok ne eksik ne fazla yazdım...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Maedhros, 08 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: şş serkan kim lan o kendini bilmez hödük?! Deniz deme koparım :-) Ya msnden sölerim name vermeyim..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Öne çıkan mesajlar