Samah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 4003 Lightsaber Master Swordsman Jedi ve Master Doctor - Novice Merchant - 4300 Swordsman main char ustunde 10m credits ve 15-20 kadar renk 2 tane premium ve 5 6 tanede cesitli force kristalle beraber 500$ a satmayi dusunuyorum..ilgilenenler burdan ozel mesaj atabilirler veya [email protected] dan bana ulasabilirler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bu arada char eclipse serverindadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Abi eşyaları meşyaları geçtim. Çıplak karakter fiyatı nedir :) Ayrıca karakter ismi, cinsiyeti ve ırkı nedir?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Irkı human ..ama anlamadim ne demek cıplak karakter fiyati? hicbir esyasi olmasada 500$ diyecektim ustunde ne olursa olsunda 500$ diyecektim yeterki satip kurtulayim su oyundan..charin ismini biliyorsun sen oyunda sana ulasırım eger istersen char FrF den cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 msn : [email protected][signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 baya bisey yazmayıda unutmusum 2 banka 3 ew ve inventory ler agzına kadar item dolu ayrıca 35 tane sanırım fusion ion generator 20 ye yakın super ubese set 2609 luk buff atmamı saglayan 25 lık buff pack set ,tamamlanmıs halde Giant Gong,Glass Top Table,Nabooian Style Sculpture da dahil olmak uzere yarı fıyatlarına satılsa 5m credi daha edecek item var ustunde charın.Ve ben satılana kadar oynayacagım icin hem daha cok para hemde daha fazla gelişmiş bir jedi vermiş olacagım almak isteyen arkadasa 500$ dolar uzerinden de pazarlık yapabılırım aklınızda bulunsun dileyen bana ulasabilir herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 lan manyak satiosan bana sat :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yok sna char, bitmek üzere zaten adamın branchlar, aç hala jedi alcam diyo :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hakaten lam e-ih iki tane jedi olup birbirleriyle duel ettirip kendi jedi ni yukarı mı çıkartmayı planlıyosun? penth abi sizin portlar kapalı değilmi? alıp turşusunumu kurucan yurtta? *arkadaşının oyunu bırakmasını engellemeye çalışır*[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ya ben bırakmasını niye istiyim olm, ama olay biraz daha farklı euhe Portlar kapalı, açtırabilirsem alma durumum olabilir işte =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 penth sen otur derslerine çalış accountu kasabilicek biri alsında rebel knightlar artsın :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 walla alacak adam kasmaya dewam eder heralde ben bile hala kasiyorum.eglencesi daha yeni baslıyor zaman geciyor ona gore ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: heyd, 03 Kasım 2004 14:00 tarihinde demiş ki: penth sen otur derslerine çalış accountu kasabilicek biri alsında rebel knightlar artsın :) maynak adam, boş zamanlarda kassam bile knight olur o :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 saol miram :([signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 son durumu 4003 ls 0002 heal 15m da credit oldu dier esyalar aynen duruyor halen yeni sahibini bekliyor :)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar