Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Jedi Acc

Samah

Öne çıkan mesajlar

Abi eşyaları meşyaları geçtim. Çıplak karakter fiyatı nedir :)

Ayrıca karakter ismi, cinsiyeti ve ırkı nedir?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Irkı human ..ama anlamadim ne demek cıplak karakter fiyati?
hicbir esyasi olmasada 500$ diyecektim ustunde ne olursa olsunda 500$ diyecektim yeterki satip kurtulayim su oyundan..charin ismini biliyorsun sen oyunda sana ulasırım eger istersen char FrF den cunku
Sosyal ağlarda paylaş

baya bisey yazmayıda unutmusum 2 banka 3 ew ve inventory ler agzına kadar item dolu ayrıca 35 tane sanırım fusion ion generator 20 ye yakın super ubese set 2609 luk buff atmamı saglayan 25 lık buff pack set ,tamamlanmıs halde Giant Gong,Glass Top Table,Nabooian Style Sculpture da dahil olmak uzere yarı fıyatlarına satılsa 5m credi daha edecek item var ustunde charın.Ve ben satılana kadar oynayacagım icin hem daha cok para hemde daha fazla gelişmiş bir jedi vermiş olacagım almak isteyen arkadasa
500$ dolar uzerinden de pazarlık yapabılırım aklınızda bulunsun dileyen bana ulasabilir
herkese iyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

hakaten lam e-ih iki tane jedi olup birbirleriyle duel ettirip kendi jedi ni yukarı mı çıkartmayı planlıyosun?

penth abi sizin portlar kapalı değilmi? alıp turşusunumu kurucan yurtta?

*arkadaşının oyunu bırakmasını engellemeye çalışır*[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...