Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirler bi bakabilir mi?

Solymr

Öne çıkan mesajlar

izmirde oynayan arkadaslar oynayabilecegim bi kafe varmi acaba yada izmirde oynayan var mi? bayram tatilinde izmire gitmeyi dusunuorum ama simdi gidip can sikintisi yasamakta var.. vizeler yuzunden 5 6 gundur oyniamiorum bi o kadar daha oynayamayacam.... bari izmirde oynayalim.... lutfen arkadaslar bi sekilde bana ulassinlar... Herkese ii oyunlar[signature][hline]Elastor 52+ Prophet
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :))
Siyah 27+ Scavenger
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

uleynnnnnnnnnnnnnnnn bi allahın kulu yokmu ya su forumlara bakan ona gore izmire bilet alacam bayram tatili olum bu boru diil... bilet bulamazsam cizerim oyunda :P... hadi ya biri cvp yazsin kuduracam[signature][hline]Elastor 52+ Prophet
Siyah 27+ Scavenger
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

olum ilkay sen napion orda git ders calis bakiim :D olum napim izmirde cnm sikilir benim... aksama kadar oyun sora bar benim hayat en fazla bole neseli olur bu arada ilkay eskisehire gelince anilla beraber bi ugrayin bana konusak bi ok?[signature][hline]Elastor 52+ Prophet
Siyah 27+ Scavenger
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

walla ariye hak veriorum arkadasim.. Bu bi nevi saygısızlıktır ne kadar saçma bi konu olsada sonuçta konu kendine ac yeni bi topic takil orda yaz satilik die..[signature][hline]Elastor 52+ Prophet
Siyah 28+ Scavenger
BARTZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...