Solymr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 izmirde oynayan arkadaslar oynayabilecegim bi kafe varmi acaba yada izmirde oynayan var mi? bayram tatilinde izmire gitmeyi dusunuorum ama simdi gidip can sikintisi yasamakta var.. vizeler yuzunden 5 6 gundur oyniamiorum bi o kadar daha oynayamayacam.... bari izmirde oynayalim.... lutfen arkadaslar bi sekilde bana ulassinlar... Herkese ii oyunlar[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 27+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 uleynnnnnnnnnnnnnnnn bi allahın kulu yokmu ya su forumlara bakan ona gore izmire bilet alacam bayram tatili olum bu boru diil... bilet bulamazsam cizerim oyunda :P... hadi ya biri cvp yazsin kuduracam[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 27+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 İzmire gidiosun oyun mu oynican fatih alla belani wermeye[signature][hline]Fity 40+ Silver Ranger (Feci Kitelarim :P) Fiti 30+ Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Fitirik 5+ Human Fighter (Bakalim Ne olucak:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 merhaba eğer yolun şirinyere düşerse bana pm at istersen . benim cafede oynanıyoo daha doğrusu ben oynuyom :)[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 olum ilkay sen napion orda git ders calis bakiim :D olum napim izmirde cnm sikilir benim... aksama kadar oyun sora bar benim hayat en fazla bole neseli olur bu arada ilkay eskisehire gelince anilla beraber bi ugrayin bana konusak bi ok?[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 27+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada Heardalis tesekkurler geldigim gibi sana pm aticam su an bilet olaylarini filan ayarlamaya calisiom.. ek vagon filan hic yer kalmamis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ;-) ;) :-o :-OHeardalis'e ulasamazsan bana pm at yardımcı olurum o cafede bende oynuyom :-O:-o ;) ;-) [Bu mesaj YIRTIL tarafından 09 Kasım 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ----- [Bu mesaj -Ari- tarafından 09 Kasım 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 reklamında bi sınırı var ama morningstardspna her konuya alakalı alakasız yazıyosun satış reklamını uyarıyorum daha yapma bi konu açtın yeterli.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 walla ariye hak veriorum arkadasim.. Bu bi nevi saygısızlıktır ne kadar saçma bi konu olsada sonuçta konu kendine ac yeni bi topic takil orda yaz satilik die..[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar