Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Fotoğraf makinamla çektiğim mpg uzantılı videolar bana biraz büyük gibi geliyor. Kalitesi fena değil aslında ama yine de 9 saniye için 1.94MB'lık bir dosya normal mi acaba? Bir de ses kaydı yapıyor. Bu seslerin şiddetinin tatmin edici olmasının bu dosyaların iri olmasına etkisi var mıdır? Ve son olarak -çözüme giden soru- acaba görüntüden ödün vermeden bu dosyaları ufaltma şansım var mı bilgisayarda?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 smart movie converter.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 windows movie makerla bile basit ufaltmalar dönüştürmeler yapabilirsin...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 cyberlink power director, ueluad video studio, adobe primiere pro bu programlarla divx 'e cevirebilirsin.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 windows media encoder, wmv yapar, kullanımı çok kolay virtual dub ,istediğin codecle avi, biraz uğraşman gerekir[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yardım eden herkese teşekkürler. smart movie' indirdim şimdi de o cep telefonları için olan bir program sanırım? Şimdi Windows Media Encoder indiriyorum. Umarım basit ve temiz bir şekilde derdimi halleder.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Denedim birkaç program tavsiye edilenlerden ama sonuçta en çok işime yarayan windows media encoder oldu. Sonuçta istediğim şey basitti :) Her neyse... Dosya küçültme denemelerimden gördüğüm kadarıyla videonun yanında çok güzel ses kaydı yapıyormuş kameram. Oradan kaynaklanıyormuş ızdırabım.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 rahan bir kişiye yardım etmenin verdiği coşkuyla 1 paket sigara bi de çöp torbası almak amacıyla arkasına bakmadan evden çıkar... the end[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende deneyim ii olur :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 virtual dub indir Divx 5.x pro codeci ile avi yap cok daha ufaldigini gorursun 4gb lik dosyalari 700~ mb yaptigimi bilirim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sağolun, hem kameramın güzel ses kaydı yaptığını anlayıp mutlu oldum hem de dosyalarımı ufalttım. Ortak katılımınızla çok işlevsel bir konu oldu. :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Kendercik, 08 Kasım 2004 16:21 tarihinde demiş ki: Ortak katılımınızla çok işlevsel bir konu oldu. :) iyi ki bi geyik yaptım anında laf yedik. =O)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar