Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gereginden fazla hacimli video dosyasini ufaltmak

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

Fotoğraf makinamla çektiğim mpg uzantılı videolar bana biraz büyük gibi geliyor. Kalitesi fena değil aslında ama yine de 9 saniye için 1.94MB'lık bir dosya normal mi acaba?

Bir de ses kaydı yapıyor. Bu seslerin şiddetinin tatmin edici olmasının bu dosyaların iri olmasına etkisi var mıdır?

Ve son olarak -çözüme giden soru- acaba görüntüden ödün vermeden bu dosyaları ufaltma şansım var mı bilgisayarda?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

Yardım eden herkese teşekkürler.

smart movie' indirdim şimdi de o cep telefonları için olan bir program sanırım?

Şimdi Windows Media Encoder indiriyorum. Umarım basit ve temiz bir şekilde derdimi halleder.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Sosyal ağlarda paylaş

Denedim birkaç program tavsiye edilenlerden ama sonuçta en çok işime yarayan windows media encoder oldu. Sonuçta istediğim şey basitti :)

Her neyse... Dosya küçültme denemelerimden gördüğüm kadarıyla videonun yanında çok güzel ses kaydı yapıyormuş kameram. Oradan kaynaklanıyormuş ızdırabım.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun, hem kameramın güzel ses kaydı yaptığını anlayıp mutlu oldum hem de dosyalarımı ufalttım. Ortak katılımınızla çok işlevsel bir konu oldu. :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...