Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Evet az sonra Bursa'ya doğru yola çıkıcaz, DJ Sap ınız 2 günlüğüne olmııcak diyarlarda, iyi bakın ha Pepelek FM e :) Yalnız birey güçlü bireydir! Hepmizin kurban bayramı kutlu olsun[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 iyi bayramlar...[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 herkesin kurban bayramı kutlu olsun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Volfied bende bursaya gidiyorum. Bulusalim bursada...[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar