Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bu Ben :D Kendime ait kişisel bir site,design bölümünde çizimlerimi bulabilirsiniz.www.sholver.net Photoshop,Freehand,LighWave3d,3D's Max,Corel Draw genelde tümünde hepsinin parmağı vardır,görüş belirtebilir,yardım alabilirsiniz her şeye açığım.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 güzel çalışmalar oldugu aşikar onalr üzerine düşünmesi çok daha zamanlı br yorula gerekceğinden aklıma gelen bir kaç noktayayı sayayım ilk site e girerken o imlec etrafında toplanan dönen yazılar beni çok rahatsız etti pek de bir anlam taşımamakla beraber görüntü kirliliği de yaratıyor daha cok "hadi pointer etrafına yazılar koymayı biliyorum nereye tıkıştırsam" endişesi gibi bir his uyandırdı ben de o kılıçlar sanarsam seni değil ? ilk ejdarha calısmalarından biri deviantart da vardı orda ki account da mı senin ? çalışmar cok sıralı sergilenmiş ama site genel anlamda haraketli daha dogrusu can canlı biraz tezat gibi geldi bana bir de o ana baslık isminde ki büyüme etkisi kulalndıysan bunu genle yaymak isteyebilirsin yani bunalrın hepsi dediğimi benim gözme batanlar seveni de cıkabilir nefret edeni de[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Site tasarımcılığı tamamen amotör olduğum bir nokta HTML çalışıyorum ne kadar eski olduğumu anlamışındır,çizimler hepsi bana ayit la-cal de yaşıyorum deviantart benimde bulunduğum bir çizim topluluğu [14 Kişiyiz]orda bir çok çizimimi mevcut.Hoş deviantart i biliyorsun şaşırdım doğrusu.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yok aslında burada bayagı bir devaintart cı var da kılıcları kaplamalrında saygılarımı sunuyorum o zaman bir de ben üstte ki resmi göremiyorum hani senin "işte ben" dediğin aklında olsun cıkmıyor olabilir www.photobucket.com öneriyorum sahsen : )[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 deviantart çı derken şimdi çizimleri yayınlamdan önce yasal haklarını satın alıyoruz,öle yayınlıyoruz www.deviantart.com da yayınladığımız gibi orda çizen çizerler olarak kişisel sitelermizdede yayınlama hakkına sahibiz tüm eserler çizeni üzerine tescillidir,kılıç kolesksiyonuna yaklaşık 2,5 senemi harcadım. beyenmen güzel.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 görselleştirme olarak cok basarılı oldugu aşikar ama estetik olarak göreceli tabii mesela biraz hareketlilikten hoslanıyorsun sanrım mesela imzan da site ne verdiğin link de bile yazı karakterlerinin üzerinde bir heykelsilik var ben biraz daha kıvamınd seviyorum o işi çünkü her yerinde olunca boğuyor beni[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 elated'in template'lerinden biri degil mi bu? [Bu mesaj dom tarafından 06 Kasım 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Sayfa tasarımı değil burda söz konusu Çiz[hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 designed by Onur Tuncelli / sholver.net -All Rights reserved ® tabii, cizimlere aynen devam, cok supre, hangi boyama kitabi bu, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Boyama kitabı ? Bu arada sayfa bana ayit değil tabikide sadece değiştirdim.Şu anki hali bana ayit [Bu mesaj Sholver tarafından 06 Kasım 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bu ne demek ya.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bende anlamadım :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben hiç açamadım o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar